Christiane for syg til at arbejde

Christiane Schaumburg-Müller har meldt afbud til musicalen 'Evita', hvor hun ellers skulle have spillet og sunget hovedrollen

Hævede stemmelæber tvinger Christiane Schaumburg-Müller til at melde afbud til 'Evita'. (Foto: Thomas Sjørup)
Hævede stemmelæber tvinger Christiane Schaumburg-Müller til at melde afbud til 'Evita'. (Foto: Thomas Sjørup)
Følg Danske kendte

Det skulle have været hendes helt store gennembrud på de skrå brædder, men sygdom tvinger tv-værten, danseren og skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller til at melde afbud til musicalen 'Evita' på Black Box Theatre i Holstebro.

LÆS OGSÅ:

Christiane og L.O.C. er Årets Hug 2011

Christiane Schaumburg-Müller skulle have spillet hovedrollen som Evita, men hævede stemmelæber har fået et af de største navne i Danmark lige nu til at melde fra. Det skriver B.T.

- Jeg er ked af at måtte vinke farvel til en rolle, jeg havde glædet og forberedt mig rigtig meget til i det sidste halve år. Jeg var klar til at flytte til Holstebro og starte prøver. Men det nytter ikke noget. Man kan ikke synge med hævede stemmelæber, siger Christiane Schaumburg-Müller til avisen.

Blank kalender
I efteråret var tv-værten travlt optaget af værtsroller på både 'Vild med dans' og 'Weekend Weekend' - nu er kalenderen pludselig gabende tom de kommende måneder.

- Det er vildt underligt, men jeg er god til at se positivt på tingene, og så er det sådan det er. Kroppen bestemmer. Jeg ved jo fra min dans, at der ikke er så meget at gøre, hvis man får en skade i et ben under prøverne op til en danseforestilling, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Christiane: - Jeg har været med til at starte noget herrefedt

Christiane Schaumburg-Müller skulle have sunget 21 soloer i musicalen, men nu går rollen som Evita i stedet til Trine Jepsen, der vandt Melodi Grand Prix i 1999 og siden deltog i talentjagt-programmet 'Popstars' og i den forbindelse dannede pigegruppen 'Eye-Q'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde