Annonce:
Annonce:

Mascha Vang håner sørgende nordkoreanere

Det var bare for sjov, siger blondinen om sin opdatering på Facebook: 'Så bare lige det stod nogen med skæve øjne og gik helt bananas :)'

Der er ifølge Mascha Vang ingen forskel på Facebook eller et middagsselskab, når det kommer til at fyre jokes af. Også om folk med 'skæve øjne'. Foto: Mogens Flindt
Der er ifølge Mascha Vang ingen forskel på Facebook eller et middagsselskab, når det kommer til at fyre jokes af. Også om folk med 'skæve øjne'. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Mascha Vang har gjort sig bemærket med sine udtalelser på Facebook og Twitter i går aftes, hvor hun først skrev følgende:

'Skal da lige love for kineserne er kede af at ham der gutten er død. Jøsses!'

Efter adskillige kommentarer fra folk, der mindede Mascha Vang om, at hun nok mente nordkoreanere, kom hun med en lille rettelse:

'Nåååh... Ja, ja... Så det andet land da. Kan ikke lige se forskel. Så bare lige det stod nogen med skæve øjne og gik helt bananas :)'

Hendes indlæg på den offentligt tilgængelige Facebook-profil hentyder til situationen i Nordkorea, hvor lederen Kim Jong Il netop er død. Og på tv så Mascha Vang en gruppe nordkoreanere, som sørgede lederens død.

- De ser jo latterlige ud, når de står sådan og går amok. De vold-tuder. Er det skuespil eller hvad? siger hun til ekstrabladet.dk.

Annonce:

'Skæve øjne' og 'store pikke'
Mascha Vang har 4.738 mennesker, som har tilkendegivet, at de kan lide hendes Facebook-profil, og 1.844 personer følger også blondinen på Twitter, hvor hendes udtalelser blev diskuteret heftigt i går.

Har du overvejet, at det måske kan virke stødende på folk, den måde du får det skrevet på?

- Nej, det ville være tåbeligt at synes, at det var stødende. Jeg kan ikke se, hvad problemet skulle være, siger Mascha Vang til ekstrabladet.dk.

Det kunne måske opfattes nedsættende, at du skriver folk med 'skæve øjne' om koreanere, der sørger?

- Nej, det er noget pjat. Har de da ikke skæve øjne? Og hvad så? Så må man heller ikke sige, at negere har store pikke, eller hvad? Jeg synes, det er grotesk, at man slet ikke må sige noget om noget, uden der kommer én og siger, at det er nedladende. Det er det jo overhovedet ikke.

Annonce:

- Facebook og Twitter er for mig bare et medie, hvor jeg siger små og ligegyldige og sjove ting, der skal få dem, der læser det, til at grine. I mit hoved er det idiotisk, at nogen kan blive stødt over, at jeg skriver om nogle skæve øjne. Så skal de få sig et liv.

Facebook som middagsselskab
Men synes du ikke, der er en forskel på at fortælle en joke ved middagsbordet og til at skrive noget til mange tusinde mennesker på Facebook?

- Nej, er det ikke sjovt da? Jeg synes, det var skidesjovt. For mig er der ingen forskel. Facebook er mit lille middagsselskab. Det er dem, jeg hygger mig med og sidder og har det sjovt med, siger hun.

Men du kender vel ikke alle, der læser, hvad du skriver?

-Nej, jeg kender ikke en skid af dem. Og det er fuldstændig ligemeget. Vi er i år 2011, og det er sådan, man bruger sådan et forum på, siger Mascha Vang.

- Jeg kan godt se, at det er frygteligt, alt hvad nordkoreanerne har været igennem, men jeg er altså ikke CNN infoservice, som jeg også skriver. Det er en Mascha-side, og hvis folk ikke kan tåle min tone derinde, så kan de jo bare holde sig væk.

- Folk må også tænke selv. De skal i hvert fald ikke tage efter, hvad jeg siger, for et tydeligvis ikke gode varer, siger Mascha med et grin.

- For mig er det bare en underholdende side, hvor ordet er ret frit. Og jeg er IKKE racist, siger hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: