Annonce:
Annonce:

Anna Thygesen: - Nytårsaften er bare aldrig helt som den skal være

MIN VÆRSTE NYTÅRSAFTEN: Anna Thygesen flygter til udlandet i nytåret

Anna Thygesen holder nytår på ski. (Foto: Polfoto)
Anna Thygesen holder nytår på ski. (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I år er Anna Thygesen og hendes familie taget på skiferie for at holde nytår. Herhjemme ender det nemlig altid med lidt af en fuser, mener hun.

- Ikke at jeg har oplevet de store, dramatiske fiaskoaftener, men helt generelt har vi bare lidt for høje forventninger til den aften. Og så ender igen med, at når man godt vil hjem, er der to timer til taxaen kommer. I ventetiden sidder man så lettere sammensunket og småfuld og - ej, det er bare aldrig helt som det skal være, siger Anna Thygesen.

Alligevel har hun år efter år sat næsen op efter et ordentligt nytårsgilde.

Fjerboa og glimmer
- Det er jo nytårsaften, at man lige skal teste den fjerboa og den ekstra glitrede kjole, som man ellers aldrig går i, siger hun.

Men higen efter at komme ind i det nye år med fest og farver er slut nu. I stedet har Anna Thygesen valgt at holde nytår på en alternativ og mere rolig måde.

De seneste år har jeg alligevel valgt at tage væk fra det hele. Nu er vi på skiferie i Italien - så er der alligevel lidt sne og vinter over stemningen, så man ikke sidder nede på en eller anden tropeø. Selve nytårsaften går vi ned og spiser i restauranten - så behøver vi heller ikke vente på en taxa, når vi gerne vil hjem og sove.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: