Sur julegave til Anni fra staten

Fønsby havde håbet på strafnedsættelse, men Østre Landsret stadfæstede dommen. Nu skal hun afsone 15 måneder

Kort før jul fik Anni at vide, at der ikke er nogen rabat i forhold til sagen om skyldnersvig. (Foto: Thomas Lekfeldt).
Kort før jul fik Anni at vide, at der ikke er nogen rabat i forhold til sagen om skyldnersvig. (Foto: Thomas Lekfeldt).

Den danske stat havde ikke en julegave med til Anni Fønsby i form af en strafnedsættelse, da hendes ankesag blev afgjort kort før jul.

Tvært i mod stadfæstede Østre Landsret dommen fra byretten, der gav Anni seks måneders fængsel for skyldnersvig oven i de 18 måneder, hun fik for rufferi.

– Ja, det er korrekt, at de ikke gav afslag. Det forstår hverken hun eller jeg. Hun synes, det er mærkeligt, for hun har jo ikke begået et pengerøveri, siger Erik Damgaard.

Sagen drejer sig om, at Anni hævede 500.000 kroner et par dage inden, en dommer dømte hende til at betale seks millioner kroner i forbindelse med, at hun blev dømt for bordeldrift. Pengene blev senere betalt tilbage.

Læs også: Annis sidste nat med kliken

Alligevel tiltalte Bagmandspolitiet hende for skyldnersvig og det har nu både byretten og Østre Landsret erklæret sig enig i, at hun gjorde sig skyldig i.

– Hvordan tog Anni det?

– Hun er skuffet. Første gang hun blev dømt, var det et stort chok. Nu er det mere sådan ’Øv, øv, øv’. Sådan har jeg det også selv, siger Erik Damgaard.

Anni har nu to års fængsel til gode, men da det er praksis at afsone to tredjedele, skal Anni sidde indespærret 16 måneder. Hun har dog allerede afsonet en måned i forbindelse med varetægtsfængsel. Derfor ’slipper’ hun med 15 måneder.

Læs også: Anni: -Jeg føler voldsom skyld

De skal afsones sammen med datteren Victoria.

– Ja, der er ingen ændringer i den plan, siger Erik Damgaard.

Han inviterede i går til julefrokost sammen med Anni i deres nye hjem, som for Annis vedkommende snart bliver udskiftet med en familieafdeling - formentlig i Horserød.

– Men vi ved endnu ikke, hvornår hun skal afsone. Det får vi sikkert at vide i begyndelsen af det nye år, siger Erik.