Annonce:
Annonce:

Smukke Julies bedste år nogensinde

Skuespilleren Julie Zangenberg følte ikke behov for at skrive ønskeseddel efter et 2011 med masser af succes og ny kæreste

Julie Zangenberg har i 2011 for alvor sat sit aftryk i danskernes hjerte. Den smukke blondine er utrolig populær.(Foto: Mogens Flindt)
Julie Zangenberg har i 2011 for alvor sat sit aftryk i danskernes hjerte. Den smukke blondine er utrolig populær.(Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

– Jeg fik slet ikke skrevet ønskeseddel i år, fordi jeg bare går rundt og er så glad for alt, hvad jeg har opnået –   både arbejdsmæssigt og med familien.

23-årige Julie Zangenberg kan slet ikke skjule sin begejstring over det forgangne år, for både jobmæssigt og privat har 2011 –   og ikke mindst julemåneden –   været fyldt med masser af succes.

Men julekalender-glade seere på tv har kunnet opleve den tidligere Klatretøs som indemuret pige på Børglum Kloster, har den private Julie fundet kærligheden i skikkelse af fodboldlandsholdets skarnsknægt, 23-årige Nicklas Bendtner.

LÆS OGSÅ:

Glad Julie Zangenberg: Ja, vi er kærester

Lige præcis den ’gave’ har hun ikke lyst at tale offentligt om, men til gengæld jubler hun over de materielle gaver, hun trods manglende ønskeseddel fik af sin nærmeste familie juleaften. Og når hun remser op fra gavehøsten, lyder det, som om hun i den grad er i gang med at bygge rede:

Hjælp til køkkennørden
– Jeg fik en masse ting til mit køkken, blandt andet en nespresso-maskine og et mandolinjern, så nu skal jeg rigtig stå og nørde i køkkenet, fortæller hun begejstret og tilføjer, at netop maden og samværet med familien er det, der betyder mest for hende i julen.

Men om Nicklas regnes for en del af familien, vil hun ikke tale om.

LÆS OGSÅ:

Zangenberg er min dejlige kæreste

Da hun tidligere på måneden holdt et brag af en fødselsdagsfest –  sammen med veninden Medina –  var Bendtner også blandt gæsterne.

Men først da Bendtner i sidste weekend skrev en officiel be-be-skrivelse for at beklage sine seneste eskapader uden for fodboldbanen, blev det officielt, at de to var kærester. Her skrev han nemlig om ’min dejlige kæreste’. Og her i spalterne bekræftede Julie, at julen er hjerternes fest:

– Jeg kan kun sige, at vi er kærester, og så har jeg ikke flere kommentarer til mit eller andres privatliv, konstaterede hun og henviste til sin pr-agent, Elisa Lykke, der supplerede:

’Julie er glad, i julehumør og tilfreds’.

LÆS OGSÅ:

Julie Zangenberg: Jeg elsker mine bryster

Efterfølgende kunne Se og Hør i sidste uge vise billeder af de to forelskede, unge kendisser på fælles shopping i London.

Voldtaget på film
Men Julie taler fortsat ikke højt om den private kærlighed. Til gengæld fortæller hun gerne, at hun i 2012 glæder sig til igen at være med i ’Live fra Bremen’ på TV2 og programmet ’Danish Dynamite’ på TV2 Zulu.

Derudover er det planen, at hun skal være med et i et nyt stort tv-projekt, som hun endnu ikke må fortælle om. Og så er der i foråret premiere på den danske film ’Viceværten’, hvor hun bliver voldtaget nøgen på et betongulv af viceværten –  spillet af Lars Mikkelsen.

LÆS OGSÅ:

Julie Zangenberg: Danmarks smukkeste fødselar
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: