Konen får ikke en krone

Kim Larsen har i ægtepagt sikret sig, at fruen - Liselotte Kløvborg - ikke løber med kassen ved en skilsmisse. Eks'en fik millioner

Penge betyder ikke alt, slet ikke i et godt forhold (Foto: All Over Press)
Penge betyder ikke alt, slet ikke i et godt forhold (Foto: All Over Press)

'Kvinde min, jeg elsker dig'.

Sådan synger Kim Larsen, men skulle forholdet til 'kvinde min', Liselotte Kløvborg, ende med en skilsmisse, så står fruen med tomme lommer.

Det fremgår af en ægtepagt, som Ekstra Bladet har fået indsigt i.

Her beskrives en lang række aktiver, som Kim Larsen vil beholde for sig selv, såfremt forholdet til Liselotte Kløvborg - de blev gift i 2001 - forliser.

Kim Larsen har sikret sig, at han i tilfælde af et brud, kan blive boende i parrets lejlighed i Claus Bergs Gade i Odense. Liselotte må finde noget andet.

Nationalskjalden har ikke selv kommenteret ægtepagten til avisen. Det var Liselotte Kløvborg, der tog telefonen.

- Det tror jeg ikke, han vil tale om. Du kan i hvert fald ikke komme til at tale med ham, siger hun til Ekstra Bladet.

Alene i selskabet Aps Kim Larsen er der en egenkapital på 43 millioner kroner. Sidste år var der ingen fastansatte i firmaet, der alligevel betalte lønninger på 6,3 millioner kroner, hvilket formentlig er fordelt mellem Larsen selv og direktør Peter Ingemann.

Da Larsen blev skilt fra 'kranen' Hanne Quist - efter han havde ringet fra en turne i sommeren 1994 og fortalt det var slut - fik hun en en kontant betaling på 4,4 million, lejligheden på Christianshavn og et sommerhus i Melby for 23 års ægteskab.

LÆS MEGET MERE I EKSTRA BLADET I DAG