Annonce:
Annonce:

Fetterlein skifter navn - se hvad han skal hedde!

Et nyt navn skal hjælpe Frederik Fetterleins held med at vende. Men det sker ikke på én dag, det ved han godt

Den tidligere tennisstjerne har været til numerolog. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Den tidligere tennisstjerne har været til numerolog. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Frederik Fetterlein skal nu hedde Fredrick Joshua Fetterlein. Han har nemlig opsøgt en numerolog, som har analyseret, hvilket navn der fungerer bedst for den tidligere tennisspiller og model.

- Jeg er en meget åben person, og numerologen siger, at jeg kan være lidt i farezonen, fordi jeg altid er glad og åben og tror på det bedste. Og det vil jeg give hende ret i, fortæller Fetterlein til ekstrabladet.dk.

Fornavnet 'Frederik' er alt andet, end det han har brug for. Sådan lyder dommen fra numerolog, Annet Kofoed, som Fetterlein ifølge Se og Hør har opsøgt.

Hun har analyseret lidt på navnet 'Frederik' og har fundet ud af, at modellen har et offertal i hjertet, som betyder, at han nemt bliver offeret i kærligheden.

LÆS OGSÅ: Fetterlein afvist i døren

Annonce:

- Jeg håber, at et nyt navn kan hjælpe på det. Det må jeg jo vente og se. Numerologen sagde også, at det ville tage tre-fire måneder, før man kunne se forskel, forklarer Fetterlein til ekstrabladet.dk.

Tennisstjernen kan se tilbage på en skandaleombrust periode med blandt andet økonomisk krise og et turbulent kærlighedsforhold til kæresten, Michelle Madsen. Derfor håber Fetterlein, at lykken snart vil vende til hans fordel.

- Jeg har dog ikke kunnet mærke noget endnu. Det er jo ikke sådan, at fordi jeg ændrer mit navn i dag, så laver jeg aldrig en fejl fra i morgen. Det tror jeg ikke på. Jeg tror lige, man skal i gang. Det tager noget tid, siger Fetterlein.

LÆS OGSÅ: Fetterlein: Sammen med kæresten igen

Rejsen kommer i vejen
På papiret går der to uger endnu, før Frederik kan kalde sig Fredrick. Inden da rejser han på juleferie i Dubai, og Fetterlein tør ikke satse på, at han kan gå gennem paskontrollen med sit nye navn.

- Jeg venter med at ændre mit navn, fordi jeg kan ikke stå med et pas, der ikke duer, når jeg skal fejre jul i Dubai. Jeg gør det 1. januar, fortæller Fetterlein, der efter nytår bærer navnet Fredrick Joshua Fetterlein.

Frederik eller Fredrick Fetterlein er blandt de nominerede til Årets Hug 2011: Gå selv ind og stem her på de hotte hunks og bedårende babes

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: