Annonce:
Annonce:

Vil du med vejrpigen til Afrika?

En nytårsdate har hun ikke brug for. Til gengæld mangler den skønne vejrpige, Cecilie Hother, en medambassadør, der kan tage til Afrika sammen med hende

Vi er nødt til at skuffe jer: Cecilie mangler ikke en nytårsdate. (Foto: Mogens Flindt)
Vi er nødt til at skuffe jer: Cecilie mangler ikke en nytårsdate. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hvis du hører til blandt de håbefulde ungersvende, der havde set frem til en nytårsdate med den smukke vejrpige, Cecilie Hother, så må vi skuffe dig.

Se og Hør skrev ellers i forgårs, at hun manglede en kavaler til aftenens sidste fest. Et godt tilbud, som vi også viderebragte her på ekstrabladet.dk. Men det var altså for godt til at være sandt.

- Jeg har ikke efterlyst nogen nytårsdate, slår den altid smilende vejrvært fast over for ekstrabladet.dk.

Læs også: Cecilie Hother: Julepapir gav skorstensbrand

- Er det fordi du allerede har en?

- Ingen kommentarer. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få en fantastisk nytårsaften, siger hun og forklarer:

Annonce:

- Det er rigtigt, at jeg ikke har nogen planer for nytår endnu, og at jeg plejer at holde det på Falster, men det er ikke rigtigt, at jeg søger en nytårsdate. Det må stå for Se og Hørs egen regning, siger Cecilie Hother til ekstrabladet.dk.

Tak for søde tilbud
Til gengæld har interessen for at komme på date med vejrpigen været så enorm, at hun har været nødt til at lukke for sin Facebook.

- Jeg siger mange tak for alle de søde tilbud. Det er da vildt sødt, at folk vil invitere mig til deres nytårsfester, selvom jeg helst havde set, at mit privatliv forblev privat, fortæller hun.

- MEN man kan godt komme ud og rejse med mig, men så er det altså i forbindelse med Sign of Life-kampagnen, tilføjer hun med henvisning til Sex og Samfunds oplysningkampagne i Afrika, som hun er ambassadør for.

Læs også: Lykkelig Mads Vad: Cecilie er en fortjent vinder

Det er nemlig ikke malaria eller hungersnød, der slår flest kvinder ihjel i Afrika. Den store dræber er graviditet. Komplikationer i forbindelse med fødsel eller abort er nemlig dødelige i Afrika.

Annonce:

Derfor skal kampagnen udbrede kendskabet til prævention og familieplanlægning. Og det er der, Cecilie Hother og hendes rejsepartner kommer ind i billedet:

Umenneskelige aborter
- Vi skal ned og se det hele med vores egne øjne. Tale med ministre og komme ud i landsbyerne og møde nogle af de piger og kvinder, det handler om, for at høre deres fortællinger, og hvad de har været ude for, siger Cecilie Hother.

- Vi snakker om cykeleger, der er stukket op i deres underliv for at få abort, og vi snakker om at spise glasskår for at få en abort.

Læs også: Cecilie: - Et pres at være favorit

For at komme med Cecilie Hother til Afrika skal man melde sig til på kampagnens Facebook-side og overbevise kampagnefolkene om, at man brænder for sagen.

Vinderen og vejrpigen tager flyveren til marts næste år.

Kampagnen er støttet af EU-midler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: