Annonce:
Annonce:

Zirkus Nemo nu med Zebra

Søren Østergaard er klar med en ny sæson, hvor der også skal kysses dybt med en tungeslanskende søløveUd over dyrene vil Søren Østergaard og Zirkus Nemo byde på kendte figurer i manegen. Foto: Steen Brogaard/PR
Ud over dyrene vil Søren Østergaard og Zirkus Nemo byde på kendte figurer i manegen. Foto: Steen Brogaard/PR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

En ny Zirkus Nemo sæson truer det ganske land, og den bliver længere end sædvanligt, for der skal hives flere penge hjem. Premieren står i til foråret i Vejle, og herefter skal yderligere otte byer gæstes.

Kun et sted er der problemer, og det er i København, hvor det zjove zirkus er blevet hjemløst, fordi pladsen på Kvæsthusbroen ved siden af Skuespilhuset er optaget.

- Vi håber meget snart at finde et alternativ, for vi fylder jo en del efterhånden. Derfor kan jeg kun sige, at alle forslag modtages med kyshånd, siger zirkusdirektør Søren Østergaard.

Ingen skidende gæs
I kommende sæson har Nemo skrottet de skidende gæs i manegen til fordel for en zebra, en søløve og en pony.

Annonce:

- Der er ikke mange zebraer i cirkus, og det forstår man godt, når man har mødt en zebra. De er lidt urolige af natur – nogen vil sikkert også mene, at de derfor er snotdumme. Men vores zebra er sød, så nu må vi se, griner Østergaard, der selv skal i manegen med det stribede kræ.

Værre ser det ud med den ildelugtende og sildegnaskende søløve.

Den er rimeligt kyssesyg, og det er med lang tunge og det hele, så i øjeblikket går både Peter Frödin og Søren Østergaard rundt og lurer på, hvem af dem, der skal snuppe den karl.

- Vi har planlagt at slå plat og krone om det kysseri. Ingen af os er ret vilde med at få en ulækker tungeslasker, men vi har aftalt, at den, der taber lodtrækningen, tager tjansen uden at mukke, klukker Østergaard.

Kniven på struben
Om det er zirkusdirektøren, der taber, må tiden vise, men faktum er, at han allerede har tabt én lodtrækning. Han skal nemlig stille op som assistenten i et knivkasternummer, hvor Frödin skal kaste.

Annonce:

– Til gengæld får jeg lov til at save ham over i et andet illusionsnummer. Og af sikkerhedsgrunde tror jeg, at jeg lægger save-nummeret før knivkasternummeret til premieren, fortæller han.

Også i år har Nemo rigtige artister med i forestillingen.

– Det er gået op for os, at vores publikum elsker en kombination af nogle, der virkelig kan deres artisteri og så os andre, der fjoller rundt. Derfor glæder jeg mig vildt til bl.a. at præsentere et vildt tøj-skifte-nummer, tilføjer han.

hka@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: