Annonce:
Annonce:

Siggaard får stress på den gode måde

JULEKORT FRA EN KENDT: Ekstra Bladet har bedt en række kendte skrive et julekort til en stor personlighed om de budskaber, drømme og traditioner, de forbinder med julen. Kirsten Siggaard skriver til Søren Bundgaard

Kirsten Siggaard skriver julekort til sin gamle Grand Prix-makker. (Foto: All Over)
Kirsten Siggaard skriver julekort til sin gamle Grand Prix-makker. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Kære Søren Bundgaard

Jeg har valgt at skrive mit julekort til dig for at sige dig tak for mange års samarbejde. Lige siden de go’e, gamle grand prix-dage har du været med til at præge min karriere. Fra Edit Piaf-pladen til Patsy Cline og videre til det seneste julealbum, som jeg lige har sendt på gaden.

Annonce:

Nu følger en periode med masser af arbejde, for julen er jo en travl tid i musikbranchen, og jeg skal arbejde mindst to job om dagen den kommende tid. Af samme grund har jeg ikke fået pyntet op derhjemme, men sommerhuset – hvor familien skal holde jul i år - er pyntet efter alle kunstens regler. Jeg har også tid til at bage brunekager. De er meget populære, så hvert år bager jeg til venner og bekendte - nogle gange flere omgange.

Selvfølgelig er julen en stresset tid, når der både er arbejde og sociale arrangementer. I dag er vi for eksempel en masse veninder, der mødes i København, hvor vi skal gøre butikkerne usikre og handle de sidste juleindkøb. Men det er ikke stress på den dårlige måde. Jeg nyder det faktisk. Måske også fordi jeg lige har været på Grand Canaria i en uge med sol og varme. Det er dejligt at få lidt lys i den mørke tid, selv om jeg ikke kunne finde på at fejre jul i de varme lande. Det har jeg prøvet i Florida, og det føltes helt forkert - julen skal være mørk og kold med masser af pynt og stearinlys.

Ellers er mine forventninger til julen meget afslappede. Selvfølgelig skal der være and, gaver og salmer rundt om juletræet. Og så skal det være en tid med nærvær, hvor vi lytter til hinanden og finder ud af, hvordan vores nærmeste virkelig har det.

Glædelig jul!

Kirsten Siggaard

LÆS OGSÅ 1. DECEMBER: Adam Duvå Hall: - Bedstefar døde juleaften

LÆS OGSÅ 2. DECEMBER: Birthe Kjær: Børnene får gaver hele dagen

LÆS OGSÅ 3. DECEMBER: Benedikte Hansen holdt jul med en sørgelig spegepølsemad

LÆS OGSÅ 4. DECEMBER: Rapper-Clemens: - Hyggeligt med pynt og lir

LÆS OGSÅ 5. DECEMBER: Dan Rachlin: Chefer skal gå hjem efter juleøl nr. otte

LÆS OGSÅ 6. DECEMBER: Peter Aalbæk: Træk stikket ud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: