Annonce:
Annonce:

Komtessens mand afvist i biografen

Komtesse Camilla af Rosenborgs mand var ikke velkommen i biografen i aftes, hvor parret var inviteret til gallapremiere - med streg under galla

Camilla af Rosenborg og hendes mand, Mikael Rosanes, matchende på vej i biografen. (Foto: Mogens Flindt)
Camilla af Rosenborg og hendes mand, Mikael Rosanes, matchende på vej i biografen. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Camilla af Rosenborg og hendes mand havde tirsdag aften hyret barnepige til deres fire unger. Planen var, at det semiroyale par skulle guffe slik og popcorn i sig til premieren på filmen 'New Year's Eve' i Imperial i København. Gallapremiere vel at mærke!

Desværre for det kulørte par havde de ikke nærstuderet invitationen, hvor der stod, at dresscoden var galla - og endnu mere vigtigt, at sneakers (kondisko, red) ikke ville blive accepteret.

Farverig mand
Komtessens mand, Mikael Rosanes, mødte kækt op iført et par af de forbudt sko - med matchede lilla jakke. Derfor blev han afvist i døren.

- Jamen for pokker...sådan går Mikael jo altid klædt. I en farverig jakke med matchende kondisko, griner Camilla af Rosenborg, da Ekstra Bladet onsdag morgen fanger komtessen.

Annonce:

- Det er for pokker kun ham, der kommer i grønt, når der er grøn dresscode til premiere på 'Shrek', siger komtessen, der ikke havde lyst til at gå ind i biografmørket uden sin mand.

God reklame
Camilla af Rosenborg er ikke nogen novice på den røde løber, men hun har aldrig prøvet at blive afvist. Tværtimod.

- Vi bliver jo inviteret for at være med til at promovere deres film. Og det er da lykkedes denne gang, griner hun og understreget, at der ikke er nogen 'bad feelings'.

- Det er en joke, som man kun kan grine af. Vi er på ingen måde sure. Vi kunne jo bare have læst, hvad der stod i invitationen, siger hun.

På restaturant
Efter det farverige exit fra Imperial smuttede Camilla af Rosenborg og hendes mand en tur på restaurant - nu hvor deres børn alligevel var overladt i barnepigens trygge hænder.

- Vi spise på en dejlig japansk/koreansk restaurant på Gammel Kongevej. Det var meget hyggeligt, siger komtessen med den afviste mand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: