Annonce:
Annonce:

Sonny: Ingen tid til kærlighed

Sonny Fredie Pedersen er i Danmark for at få en pris og har travlt med album

Sonny Fredie Pedersen er stolt af at have fået Fru Rørvig prisen. Foto: Anthon Unger
Sonny Fredie Pedersen er stolt af at have fået Fru Rørvig prisen. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I dag er en stor dag for den unge showmand, danser og sanger, Sonny Fredie Pedersen, for han får nemlig en fin pris, der sædvanligvis oftest uddeles til dansere ved den kongelige ballet.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg er havnet i den finkulturelle kategori, men jeg er meget stolt over at modtage 'Fru Rørvigs Pris', siger han.

Prisen uddeles på Hofteatret i København, og med sig til prisuddelingen har Sonny både sin 90-årige farmor, Jytte, sine forældre og søsteren Gigi, der lider af anoreksi og derfor ikke tit viser sig i offenlige sammenhænge. Ifølge Sonny har søsteren det dog bedre end længe, og det glæder ham meget, at hun er med.

Debut-album
- Jeg bliver kun i Danmark til tirsdag, for jeg skal tilbage til LA for at gøre mit debutalbum færdigt. det skal udkomme til marts på Warner Music. I denne weekend har jeg brugt tiden i Danmark til at få lavet billeder til albummet, forklarer han.

Travlheden betyder blandt andet, at den 25-årige Sonny ikke har tid til kærlighed.

- Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke morer mig og dater. Men jeg har bare ingen fast kæreste, for sådan som jeg arbejder for tiden, ville jeg bare ikke kunne passe et parforhold, mener han.

Grease
- Jeg håber selvfølgelig på et tidspunkt at få både en fast kæreste og nogle børn, men det må komme, når der er tid. Lige nu lever jeg et liv, som jeg ikke vil tilbyde andre, tilføjer han.

Sonny kommer tilbage til Danmark inden jul, og når højtiden er overstået, skal han i gang med musicalen 'Grease' i Tivoli.

Derfor bliver han i landet hen til maj.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: