Annonce:
Annonce:

Brødrene Price: Lad være med at tænke på kalorier, når I besøger os

James og Adam har skabt en ny succes-restaurant, hvor maden spænder fra kaviar til bankekød

Price-brødrene er stolte af deres nye restaurant (Foto: Jens Dige)
Price-brødrene er stolte af deres nye restaurant (Foto: Jens Dige)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Så har de gjort det igen: Brødrene Price. Skabt en ny succes.

I morgen fredag den 2. december åbner James og Adam Prices restaurant, ’Restaurant Brødrene Price’ i KFUM’s gamle bygning Borgen i Rosenborggade i det indre København, hvor mange københavnere har gået på studenterkursus i deres unge dage.

Der er allerede booket langt frem i tiden.

- Vi er dybt taknemlige, men der er stadig pladser. Gå ind på nettet og check. Det er det nemmeste, siger Adam, da han og James torsdag bød pressen på en rundtur i deres ny restaurant, Brødrene Price, som de ejer sammen med Mads Bøttger, Claus Fribo og Dragsholm Slot.

LÆS OGSÅ:Price-brødrene klar med ny sæson

- Vi lægger vores gode navn og rygte til, siger Adam Price, som sammen med James og køkkenchefen, Martin Riber, tidligere Formel B og Sletten Kro, har kombineret retterne på menukortet.

Annonce:

Men brødrene vil også være i restauranten nogle gange om ugen og hygge om gæsterne, når de har tid for deres mange andre projekter.

Forældrenes malerier
Udenfor er den røde løber lagt ud. En af Carlsbergs hestevogne holder klar, og slagterne fra den økologiske slagter på Kultorvet, kommer løbende med en stor slagtergave. Bakkemaleren Jeppe Eisner er i fuld gang med at færdiggøre et skønt velkomstmaleri over mad og livsglæde, som hænger, når man kommer ind i foyeren. Eisner har også malet et smukt maleri fra Dyrehavsbakken, der hænger i ’Spisestuen’ side om side med John Prices malerier.

- Den første Price i slægten, der kom til Danmark i 1795, optrådte på Dyrehavsbakken, så det passer perfekt, siger James Price.

Der er to aften-restauranter hos Brødrene Price. ’Spisekøkkenet’ med de lettere, enkle måltider og ’spisestuen’, hvor man går til det tungere skyts, som James Price siger.

LÆS OGSÅ:Eksperts dom: Price-restaurant bliver kæmpe succes

Annonce:

Restauranten er indrettet med faderen John Prices egne malerier, gamle menukort og kostumetegninger fra forældrene John og Birgitte Prices hjem.

- Min mor malede et eneste maleri i hele sit liv. ’To nonner i Venedig’. Det hænger her også, siger James.

Giv den los
- Man skal have følelsen af, at man er til middag hjemme hos James og mig. Bare i en professionel atmosfære, siger Adam.

Og det har man. Restauranten er indrettet i kanon-hyggelig uformel bistro-stil.

- Det er meget personligt for os. Det er retter, som vi har fået i vores barndom. Som vores far og vores mormor har lavet, og som vi har genskabt igen sammen med Martin Riber.

LÆS OGSÅ:Brødrene Price: Udlever mor og fars drøm

- I har en menu med tre slags smør. I er ikke bange for at blive for fede?

Annonce:

- Nej, vi er mere bange for, at man ikke nyder livet, og at man går og har dårlig samvittighed hele tiden, siger Adam Price. Det er ikke sådan, at al vores mad er voldsom fed. Men vi er ikke bange for at bruge smør, når der skal bruges smør. Og når man kommer herned til os, så skal man give sig selv lov og give los.

Det er en gammel drøm for brødrene at åbne deres egen restaurant.

Gammel drøm
Forældrene John og Birgitte Price var selv meget langt fremme med planerne om at åbne ’Prices rommeri’, inspireret af en parisisk restaurant, de havde besøgt, men ægteparret blev frarådet at gå ind i restaurationsbranchen.

- Men vi er gale nok til at have fortsat den drøm. Ikke mindst på grund af Mads Bøttger og Claus Fribo fra Dragsholm Slot, som vi har haft et godt samarbejde med gennem nogle år, og det er kun fordi, vi har dygtige og dybt professionelle restaurationsfolk i hånden, at vi tør gå løs på dette projekt, siger Adam Price.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: