Annonce:
Annonce:

Bidsk Linse lufter kamphunden

Linse Kessler demonstrerer fredag mod hundeloven under parolen 'Nej til hunderacisme'

Linse Kessler er næsten mere bidsk end sin kamphund, når det gælder den nye hundelov. (Foto: All OVer Press/Claus Poulsen)
Linse Kessler er næsten mere bidsk end sin kamphund, når det gælder den nye hundelov. (Foto: All OVer Press/Claus Poulsen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

LÆS OGSÅ: Nordeuropas største bryster i dit tv

Fredag kl. 13 tropper Linse Kessler op ved Politigården i København.

Ikke fordi den barmfagre natklub-ejer har gjort noget forkert og er blevet tilsagt af ordensmagten, men for at demonstrere sin afsky for den såkaldte hundelov.

På sin blog linsekessler.dk opfordrer hun alle hundeelskere til at troppe op og demonstrere for alle racers ret til at leve:

- NU er det igen nok med deres forbandede hundelov, og dermed NOK med deres lorteliste over såkaldte ulovlige hunderacer. Kom og bak jeres/vores hunde op, OG HUSK - lige pludselig er det DIN hund som står for tur. Nej til massedrab, mundkurve og dårlige uansvarlige hundeejere. Ses everybody, på fredag d. 2 dec. Kl 13 ved Politigården., skriver hun og fortsætter den bidske tone:

Annonce:

- Der er nu 13 dejlige racer af meget forskellig art på denne liste, og som om det ikke var nok, næ nu vil de da lige smide 8 racer mere på. STOP nu det pis, der er jo hverken hoved eller hale, i den idiotiske lov, som er lavet på lokummet på Christiansborg på cirka 10 minutter af en flok hundehadende fjolser.

LÆS OGSÅ: Pilskæv Linse bekymret for sine skamlæber

Så glatter hun lidt ud:

- Ja, ja det er så min måde at sige det på, men det ændrer jo ikke på, at noget er helt galt, skriver hun og forklarer, at der i hendes univers ikke findes forkerte hunderacer blot forkerte ejere. Derfor er hun fortaler for indførelse af et såkaldt hundekørekort:

Hendes synspunkt er, at der ikke findes forkerte hunderacer - blot forkerte ejere.

- Hundekørekort er slet ikke nogen dum ide og behøver ikke være så kompliceret. Selvfølgelig skal di da have vores drengehunde i snor og kun slippe dem, når vi er på et lukket område. Det er da ikke noget nyt, at de fleste drengehunde ikke kan sammen, og det gælder sgu for alle racer.

Annonce:

- Min Cino er muskelhund, engelsk staffordshire bullterrier, ja sikke noget rod, hva’ - 15 kilo ren ondskab, ironiserer hun og forsikrer, at det værste han kan finde på - over for mennesker - er, at ’kysse dem så meget, at de bliver trætte af det, og det gælder for størstedelen af alle muskelhunde.

- Når min Cino engang går bort, hva så? Så skal Linse rende rundt med en puddel? Fordi, at en flok hundehadere bestemmer det? Skal lige skynde mig at sige, at jeg elsker pudler, men jeg er nu engang til de kære Staffer. Det jeg bare prøver at sige er: Jeg er ansvarlig, og JEG bestemmer selv. BUM.

LÆS OGSÅ: Linse opløftet for 319.000 kroner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: