Michèle Bellaiche skal skilles

Den populære TV 2-vært bryder med sin mand gennem 11 år

Michèle Bellaiche og Henrik Schalls mødtes, da hun var vært på kriminalmagasinet 'Station 2' og skulle interviewe ham. (Foto: Kristian Linnemann)
Michèle Bellaiche og Henrik Schalls mødtes, da hun var vært på kriminalmagasinet 'Station 2' og skulle interviewe ham. (Foto: Kristian Linnemann)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Michèle Bellaiche skal skilles. Efter 11 års samliv med Henrik Schalls bliver 'Go' Aften Danmark'-værten enlig mor til parrets to børn. Det skriver Billed Bladet i morgen.

- Henrik og jeg er ikke uvenner. Vi har en god kommunikation og enighed omkring børnene. Men skilsmissen er en kendsgerning, og omstændighederne til trods er jeg ved godt mod, siger studieværten til ugebladet.

Bliver i huset
Ifølge Billed Bladet bliver Michèle Bellaiche boende i deres hjem ved Solrød Strand, fordi børnene er faldet så godt til i skolen og i området, efter familien flyttede fra Frederiksberg til provinsen sidste år.

Allerede for et par år siden var 39-årige Bellaiche ved at miste Henrik Schalls. Under en løbetur på en ferie i Frankrig faldt han pludselig om med flere blødninger i hjernen. Den gang vågede Michèle Bellaiche ved sin mands side i flere dage uden at vide, om han ville overleve.

Det gjorde han heldigvis - i modsætning til parrets forhold.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind