Aura kæreste med Skype-milliardæren

Den frække sangerinde har fået et godt parti i Skype-opfinderen Janus Friis

Aura Dione får nok råd til lidt mere tøj efter at være blevet kæreste med Janus Friis. (Polfoto)
Aura Dione får nok råd til lidt mere tøj efter at være blevet kæreste med Janus Friis. (Polfoto)

Hun er en dejlig, fræk lille sag, og det har Skype-milliardæren Janus Friis åbenbart også haft øje for.

Han er blevet kæreste med sangerinde Aura Dione, 26 år, som forleden udsendte sit andet album, 'Before the Dinosaurs' og hvorfra singlen 'Geronimo' storhitter i specielt Tyskland.

På coveret af albummet optræder sangerinden ganske afklædt, kun med det lange hår og et æble til at skjule den velformede krops mest private dele.

Bekræfter forbindelsen
Det er netsiden MSN Starlounge, der lancerer nyheden om det nye kærestepar, og selvom de ikke siger ret meget, så bekræfter de dig forbindelsen overfor netsiden.

- Det er rigtigt, at vi er kærester, men derudover har vi ingen kommentarer, lyder det fra parret.

Aura har dog tidligere overfor Starlounge berettet om sine prioriteter, når det gælder forhold i livet, som hun finder vigtige. Det gælder både tøjvalg og kærester.

Et eksemplar
- Når jeg finder noget, findes det som regel kun i et eksemplar. Sådan er jeg med alt. Jeg vælger meget nøjsomt, for det er noget, jeg gerne vil beholde i mit liv. Det er det samme med ens kæreste - man skal vælge rigtigt, bedyrede hun.

Janus Friis var, før han mødte Aura, kæreste med fru Roger Moore, Kiki Tholstrups datter, Christina. Hvornår det forhold sluttede, er dog ikke blevet oplyst.

Den 35-årige iværksætter blev mange-milliardær ved at opfinde Skype-systemet, som han og partneren, Niklas Zennström, solgte til eBay i 2005 for 18 milliarder kroner.

Noget kan tyde på, at Aura ikke længere behøver at spekulere over, hvordan hun får råd til at shoppe de eksklusive indkøb, hun som regel går efter.