Daniel Agger køber kolonihavehus

Et liv i sus og dus: Daniel Agger har investeret i ny bolig. Selv om lønnen rækket til et mindre slot, har fodboldspilleren købt et kolonihavehus

Daniel Agger har købt sig et kolonihavehus. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger har købt sig et kolonihavehus. (Foto: Lars Poulsen)

Han scorer på den rigtige side af 20 millioner kroner i løn hvert år. Men derfor behøver man jo ikke få fine fornemmelser!

For selv om landsholdsspilleren kunne købe sig et slot, har Daniel Agger valgt at sætte sine penge i et kolonihavehus. Det skriver Boliga Kendte.

Ifølge nye tal fra tinglysningen spenderede den danske landsholdsanfører i oktober 1.150.000 kroner på et kolonihavehus i Hvidovre - og det kommer næppe til at vælte Liverpool-spillerens økonomi.

Daniel Agger har ikke behøvet at stå på venteliste til sin nye 27 kvadratmeter store bolig, da grundene i Præstemosen, som området hedder, sælges på det frie marked.

Hus, pub og kolonihave
Med den nye og ydmyg investering forøger Agger sin ejendomsportefølje i Danmark.

Daniel Agger købte halvdelen af Center Pub i Hvidovre i 2007 og i 2009 brugte han 4.250.000 kr. på en villa på Hvidovre Strandvej.

Dengang lykkedes det ham at prutte prisen ned med 445.000 kroner på det 130 kvadratmeter store hus ved havet, før sælgeren gav hånd på handlen.

Se Daniel Aggers kolonihave her.