Remee i tvivl: - Hvor mange søskende har jeg egentlig?

Musikken har han helt styr på, men når det kommer til familien, kan det hele godt blive en tand for indviklet

Remee sammen med en håndfuld af sine mange søskende. (Foto: Jens Dige)
Remee sammen med en håndfuld af sine mange søskende. (Foto: Jens Dige)

SE BILLEDET: Her er Remees nye kæreste

LÆS OGSÅ: Derfor brød Remee sammen for åben skærm

LÆS OGSÅ: Remee er tørlagt

Popsmeden Remee har lidt svært ved at holde styr på, hvor mange søskende han egentlig har.

Det kommer frem i aften i DR’s genopfundne underholdningsshow ’Her er dit liv’, hvor han sætter sig i den varme sofa hos Puk Elgård.

Selv om Reeme med sine 37 år er den yngste deltager, der har været med i programmet, har hitproduceren og natklub-ejeren allerede oplevet mere end de fleste.

Trommede løs
Remee var kun 11 måneder, da han blev adopteret af en tryg kernefamilie i Solrød Strand fra et børnehjem i Skodsborg. Allerede som treårig var familien ikke i tvivl om, at Remee havde et stort musikalsk talent.

– Fra treårsalderen var han nærmest utålelig at spise med, fordi han trommede på alt, fortæller storesøster Heidi, der var 16 år, da hun pludselig fik en ekstra lillebror.

Som 15-årig gik drømmen om en musikalsk karriere i opfyldelse, da Remee fik sin første pladekontrakt, og på kort tid blev han et af Danmarks største teenage-idoler.

Da Remee er 19 år, har han allerede et utal af oplevelser i kufferten, men hans liv blev ikke mindre spændende, da han fik muligheden for at møde sin store biologiske familie, og på et splitsekund steg familiebarometret fra to søstre til en søskendeflok på syv.

Mange ansigter
– Jeg tog ind på Hovedbanegården ... så kom der en sort mand med en kasket, hvor der stod ’cool’. Han tog mig med ind i en lejlighed på Vesterbro, hvor jeg fik at vide, at ’det der er din bror, det der er din anden bror, det er din søster og det er din lillesøster ... og det er din far’. Vi kæftede op, og alle snakkede bare i munden på hinanden, fortæller ’Rems’, som hans søskende kalder ham.

Og selvom Remee efterhånden har kendt sin biologiske familie i 20 år, kan det stadig godt være svært at holde styr på familie-detaljerne.

– Jeg har seks søskende i den ene familie … eller nå nej, der er vist fem i den ene og to i den anden … Ja, det er sådan, det er, opsummerede Remee efter den bevægende aften i studiet.

Se mere om Remees indviklede familieforhold i aften klokken 20 på DR1.