Nygifte Dif scorer 7,9 millioner

Aqua-manden har atter sat sit hus til salg

Rene Dif kan hive 7,9 millioner kroner i lommen, hvis han får solgt sit hus til den udbudte pris. (Foto: Jacob Jørgensen).
Rene Dif kan hive 7,9 millioner kroner i lommen, hvis han får solgt sit hus til den udbudte pris. (Foto: Jacob Jørgensen).

Nygifte Rene Dif får ikke problemer med at tage sin kone, Rikke Maija, med på en grandios bryllupsrejse efter brylluppet i lørdags.

Aqua-medlemmet har netop sat sit hus til for anden gang og satser på at få det solgt for 11,9 millioner, skriver bolig.dk.

Da gælden i huset er på blot fire millioner kroner, kan han stikke 7,9 millioner kroner i foret, hvis han får solgt til den udbudte pris.

Læs også: Med røven i Aqua-skorpen

Ifølge bolig.dk er det dog en tvivlsom affære. Villaen på Dronningholmsvej koster nemlig 43.589 kroner per kvadratmeter, mens gennemsnittet på alle 152 villaer til salg i Holte lige nu ligger på 35.498 kroner per kvadratmeter.

Rene Dif har i mere end to år forsøgt at komme af med ejendommen, som han købte i 2006 for 9,4 millioner. Første gang var den til salg for 13,9 millioner.

Nu er der barberet to millioner af prisen og ejendomsmægleren er skiftet ud i håb om et hurtigere salg.

Læs også: Desperat Dif sætter prisen op

Ifølge salgsopstillingen ligger villaen 'i et naturskønt område på en lukket og familievenlig villavej og består af 172 kvadratmeter beboelse samt 101 kvadratmeter i underetagen. Derudover får en køber en stor grund på 1.970 kvadratmeter tæt på Vejlesø og Furesø'.

Dif blev i lørdags gift med Rikke Maija i Vindinge kirke ved Nyborg på Fyn.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, har flere af medlemmerne af Aqua, heriblandt Rene Dif, formøblet en del af de mange millioner, de tjente i deres velmagtsdage.

Se boligen her