Jan Fog vil ikke scores

Han er single. Han er pigernes ven. Men Jan Fog vil ikke scores

Jan Fog er en jæger og ikke et bytte, siger han selv. (Foto: Jan Sommer)
Jan Fog er en jæger og ikke et bytte, siger han selv. (Foto: Jan Sommer)

Det er ikke fordi kendisejendomsmægleren Jan Fog mangler tilbud fra kvinder, der har lyst til smide stængerne ind i hans lækre strandvejsvilla og køre ture med ham i den røde Ferrari. Men selv om den velhavende boligsælger åbent og ærligt siger, at han godt kan savne en kone eller kæreste, er han ikke interesseret i alle kvindernes tilbud.

For Jan Fog vil ikke scores. Han vil selv score. Det fortalte han i morges i 'Go Morgen Danmark'.

- Jeg er en jæger og ikke et bytte, som han ret præcist udtrykte det.

Anledningen til Fogs besøg i tv-studiet fredag morgen var, at han er aktuel med en ny bog, biografien 'I første række - overklassen indefra'.

Kærestede med Janni Spies
I bogen afslører han blandt andet, at han i et halvt års tid dannede par med Janni Spies - en gang tilbage i begyndelsen af 1980'erne.

Jan og Janni mødtes lidt tilfældigt, da han skulle vise et hus frem for hende. Og det udviklede sig til mere end en bolighandel mellem dem. Men efter seks måneder sluttede romancen.

- Det blev bare ikke til mere, siger Jan Fog til B.T.

- Det er der mange af mine forhold, der ikke gør. Men jeg er gode venner med de kvinder alligevel. Det er jeg også med Janni. Vi var sikkert blevet fantastisk par i pressens øjne. Men nogen passer bedre til hinanden end andre, siger kvindemagneten.