TV 2-vært overlod sit dankort til Fetterlein

TV 2-værten Camilla Nørgaard mener, at tennisspilleren skylder hende 90.000 kroner. Fetterlein afviser tyveri

Fetterlein beskyldes for at have snydt en tidligere veninde økonomisk (Foto: Tycho Gregers)
Fetterlein beskyldes for at have snydt en tidligere veninde økonomisk (Foto: Tycho Gregers)

Frederik Fetterlein skylder TV 2-vært Camilla Nørgaard 90.000 kroner. Det skriver Se og Hør.

Sagen startede, da den tidligere tennisspiller foreslog, at Camilla Nørgaard, som han kendte personligt, skulle skrive biografien om ham. Fetterlein fik et forskud for bogen på 100.000 kroner fra forlaget ArtPeople, hvoraf han ville give 50.000 kroner til TV 2-journalisten i løn for hendes arbejde.

Men arbejdet skulle hurtigt løbe af sporet. Fetterlein ville nemlig med sin ghostwriter på researchtur. Destinationerne hed Paris og Monte Carlo.

- Frederik ringer til mig, da jeg er på arbejde og har travlt. Han fortæller, at han har mistet sin jakke og dermed alle sine kreditkort i byen, så han kan ikke købe flybilletter til os. Jeg forklarer, at jeg ikke kan komme til en computer lige nu, så han foreslår, at han bare kan bestille flybilletterne med mine kreditkort-informationer. Jeg når lige kort at tænke ”Er det dumt?”, men vi er jo gode venner, så jeg slår tanken hen, siger den 33-årige sportsvært til Se og Hør.

LÆS OGSÅ:Fetterleins luksusliv med saudisk prins

Camilla Nørgaard lægger ud for flybilletter og billeje. Men har på det tidspunkt stadig ikke set noget til lønnen fra Fetterlein.

- Da jeg kommer hjem, er der trukket 20.000 kr. (yderligere, red.) på min konto for lejlighed og billeje – penge, jeg ikke selv har brugt. Jeg ringer til Frederik, som forklarer, at han har prøvet det før, og at det bare er en fejl, fortæller Camilla til Se og Hør.

Hun nævner også til ugebladet, at hun overvejer at politianmelde Fetterlein. Det dropper hun dog, da hun synes, det er for lidt at anmelde ham for de sidste 3000 kroner, der bliver hævet fra hendes konto, og det første beløb har overskredet en forældelsesfrist.

Afviser fup-anklager
Da Ekstra Bladet fanger Danmarks playboy numero uno, indrømmer han, at han skylder Camilla Nørgaard penge. Men at han har fuppet hende, vil han ikke have siddende på sig.

- Vi har for lang tid siden lavet en aftale, om at jeg betaler hende pengene tilbage, siger Fetterlein med henvisning til lønnen, der aldrig blev betalt fordi Fetterlein, efter eget udsagn, levede i et stort økonomisk rod på daværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ:Fetterlein: Økonomien ramlede under kærlighedsferie

- Men de beskyldninger, om at jeg har hævet alle mulige beløb fra hendes konto, de holder ikke. Det er jo økonomisk kriminalitet. Det skal jo anmeldes til politiet sådan noget, siger Fetterlein.

- Camilla betalte for flybilletterne og den bil, vi lejede, ja, det er rigtigt. At der så kom en ekstraregning senere, gjorde jeg hende opmærksom på. Jeg sagde til hende, at hun skulle undersøge, hvad i al verden det var for, siger Fetterlein, der en smule skuffet over sin tidligere veninde.

- Jeg forstår ikke, hvorfor man går ud i medierne med det her, lige når min bog udkommer. Det er en mærkværdig timing. Vi havde jo allerede aftalt for et år siden, at jeg skulle betale hende tilbage med overskuddet fra min bog, siger den bogaktuelle livsnyder.

LÆS OGSÅ:Fetterlein kørte ræs med Frede i Paris' gader