Fetterleins luksusliv med saudisk prins

Det er ikke kun kronprins Frederik, der har givet den gas sammen med Fetterlein. Også en saudiarabisk prins fyrede den af sammen med den danske playboy

Frederik Fetterlein forstod at finde de rigtige legekammerater, når han skulle leve livet. (Foto: Anthon Unger)
Frederik Fetterlein forstod at finde de rigtige legekammerater, når han skulle leve livet. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Fetterlein kørte ræs med Frede i Paris' gader

Selvom han var velhavende, blegnede Frederik Fetterleins penge ved siden af en af legekammeraterne, som var en saudiarabisk prins.

En dag, hvor vejret ikke var til tennis, inviterede prinsen ham på en tur. Det fortæller den tidligere tennisspiller i biografien 'Fetterlein - forført af livet'.

LÆS OGSÅ: Fetterlein: Jeg har kneppet alle slags kvinder

'Så hentede hans chauffør mig, og vi kørte sammen til den lokale helikopterplatform, hvor en chopper med snurrende rotorblade ventede og tog os til lufthavnen i Nice. Der stod hans private jet med tændte motorer, og vi fløj af sted til Genève i Schweiz, hvor en ny chauffør i en ny limo ventede på os, og så kørte vi op i bjergene og stod på ski hele dagen. Vi spiste lidt aftensmad i alperne, tog tilbage til lufthavnen, fløj i jetten til Nice og videre i helikopter tilbage til Monaco.

LÆS OGSÅ: Så meget skylder Fetterlein

Klokken 22 var jeg hjemme i min lejlighed igen efter en god dag i på ski på en almindelig kedelig tirsdag. Når jeg fortalte sådan en historie til mine venner og familie i Danmark, synes de, det lød helt vildt.'

LÆS OGSÅ: Fetterleins vilde cokefester med luksusludere