Fetterlein: Økonomien ramlede under kærlighedsferie

Banken lukkede for kreditkortet under rejse, hvor Fetterlein ville vinde Saseline tilbage

Frederik Fetterlein skulle forsøge at imponere Saseline for på den måde at vinde hende tilbage. Det kneb bare med pengene til den ekstravagante ferie. (Foto: Thomas Sjørup)
Frederik Fetterlein skulle forsøge at imponere Saseline for på den måde at vinde hende tilbage. Det kneb bare med pengene til den ekstravagante ferie. (Foto: Thomas Sjørup)

Det var for at vinde hendes kærlighed og tillid tilbage, da Frederik Fetterlein i slutningen af 2008 inviterede Saseline Sørensen på en romantisk tur, der skulle bringe dem til London, Monaco og Dubai.

LÆS OGSÅ: Fetterlein: - Jeg var alle mine kvinder utro

Spærrede kreditkort
Men allerede i London bristede den romantiske boble med et puf, da det økonomiske tæppe blev flået væk under den tidligere tennisstjerne.

Det afslører han i biografien 'Fetterlein - forført af livet', hvor han beretter, at de tjekkede ind på det luksuriøse Dorchester Hotel.

'Da jeg så skulle betale i restauranten, så duede mine kreditkort ikke,' fortæller han i bogen.

Et opkald til banken viste, at han havde et overtræk på 250.000 kroner, og de tidligere store armbevægelser fra bankrådgiveren var stoppet med finanskrisens hærgen.

LÆS OGSÅ: Så meget skylder Fetterlein

Gik ned med flaget
Dagen efter rejste de videre til Monaco, hvor sandheden gik op for Fetterlein: At hans værdier var smuldret, og de forventede gevinster på hans investeringer var væk.

Saseline blev sendt hjem, uden at de kom til Dubai, hvor de skulle have oprettet en børneopsparing til deres søn Sean.

'Jeg gik helt ned med flaget og gik ikke udenfor en dør i flere uger. Jeg gik kun på gaden for at hente noget fastfood og lidt vin, og så sad jeg ellers bare med ondt i hjertet og kunne slet ikke finde ud af at tage nogen fornuftige beslutninger om noget som helst,' skriver han.

LÆS OGSÅ: Fetterlein: - Jeg overvejede selvmord

Saseline flyttede
Erobringstogtet gik på ingen måde som forventet. Da han en dag vendte hjem til København, efter at banken havde meddelt ham, at han skyldte to millioner kroner, glædede han sig til at slappe af med Saseline og Sean.

'Saseline havde omsider fået nok og gjort alvor af truslerne. Da hun var taget hjem fra Monaco uden mig, så havde hun bestilt en flyttevogn og tømt lejligheden for alle hendes ting. Lejligheden stod ren og fin, og hun havde ikke rørt nogle af mine ting, men hun havde flyttet alle sine egne ting. Hendes kjoler, undertøj, bluser, strømper, bukser, ja alt tøj var væk. Hendes bøger, plader, parfumer, makeup-artikler, cremer, bind, smykker og selv hendes tandbørste var væk. Og da jeg kiggede ind i Seans værelse var alt også blevet flyttet. Hans seng, tøj, sko og legetøj. Alt var væk.'

Det samme var den luksuriøse tilværelse.

Fetterlein var blevet forført af livet og skulle nu i gang med at afdrage gælden.

LÆS OGSÅ: Saseline: Trekantdramaet blev for meget