Medinas dokumentar får hende til at græde

Filmen om sangerinden, der snart kan ses, er ifølge Medina så hudløst ærlig, at hun græder, når hun ser den.

Medina til DMA. (Foto: Mogens Flindt)
Medina til DMA. (Foto: Mogens Flindt)

LÆS OGSÅ: Medinas nøgenshow: Jeg vil bryde grænser

Fotografen, der tidligere på året brugte seks måneder på at følge i hælene på Danmarks popdronning, Medina, har dokumenteret sangerindens liv på godt og ondt.

Han var med, da sangerinden faldt og brækkede sin arm, og det til trods måtte gennemføre koncerter på smertestillende medicin.

Han var med, da det sluttede mellem sangerinden og danseren Mathias Arvedsen, og han var med, da sangerinden måtte blive ved med at arbejde hårdt på sin sangkarriere, selvom Mathias gik og pakkede sine flyttekasser.

Jeg græder når jeg ser den
Det fortæller Medina om dokumentaren, der udkommer den 21. november.

- Fotografen kom virkelig bag facaden. I dokumentaren ser man mig ikke bare på den røde løber, men man ser, at der er et menneske bag, fortæller Medina, der selv bliver meget berørt, når hun ser dokumentaren.

- Jeg kan ikke lade være med at græde, når jeg ser den. Det er svært at se sig selv på den måde og svært at se, hvordan jeg har haft det, siger Medina.

Dokumentaren hedder - som Medinas nyeste album og førstesinglen fra det - 'For Altid'.

Det er fotografen Jacob Møller, der står bag filmen, og han har også været med, mens sangerinden indledte jagten på succes i USA, og mens hun turnerede både Tyskland og på sommerens danske festivaler.