Christiane afvist af agent 007

Christiane Schaumburg-Müller løfter sløret for sine Bond-planer. Det bliver ikke hende og Mr. Bond denne gang

Selv Christiane Schaumburg-Müller kommer ikke til at kede sig, selv om hun ikke bliver Bond-babe i denne omgang. (Foto: Anthon Unger)
Selv Christiane Schaumburg-Müller kommer ikke til at kede sig, selv om hun ikke bliver Bond-babe i denne omgang. (Foto: Anthon Unger)

Hun var én blandt flere skønheder, der var udset til måske at blive den nye Bond-babe, og Christiane Schaumburg-Müller havde da også håbet at blive valgt. Sådan skulle det dog ikke gå.

- Jeg har ikke hørt noget fra dem. Det er vel sådan, at når man ikke hører noget, så betyder det, der ikke er noget, griner Christiane Schaumburg-Müller trods alt.

- Men det var sjovt at være til casting på. Jeg var da glad for det, tilføjer hun.

Spansk babe
Ifølge skuespillerinden er det en spansk pige, der er blevet valgt til rollen, og det ærgrer den danske skønhed, der rigtig gerne ville have været med.

Men 'Vild med dans'-værtinden vil ikke udelukke en rolle i fremtiden.

- Nu ligger jeg vel i kartoteket. De var jo meget positive og havde meget positiv respons på det, så man kan da håbe, siger hun til Ritzau.

Travle weekender i vente
Christiane Schaumburg-Müller kommer dog ikke til at ligge på langs og slappe af.

Hun har i øjeblikket travlt med de sidste afsnit af 'Vild med dans', en snarlig premiere på filmen 'Noget i luften' og det nye morgen tv-program 'Weekend-weekend', der går i æteren lørdag den 12. november.

Derudover har hun også en opgave med at lægge stemme til tegneseriefiguren Kitty Fløjlspote i 'Den bestøvlede kat', der udkommer i starten af februar 2012.