Naboer raser over Nikolaj Sommer: Han lyver

Nikolaj Sommer blev ikke forsøgt kørt ned af en nabo, men det var derimod Deadline-værten, der var truende og ødelagde en bil, siger nabo. Beskyldningerne flyver gennem luften

Deadline-vært Nikolaj Sommer siger, at en af hans naboer forsøgte at køre ham ned i morges.- Det passer ikke, siget et vidne til episoden. (Arkivfoto)
Deadline-vært Nikolaj Sommer siger, at en af hans naboer forsøgte at køre ham ned i morges.- Det passer ikke, siget et vidne til episoden. (Arkivfoto)

DR-værten Nikolaj Sommer er havnet i en bitter nabokrig, der i dag kulminerede, da den prominente vært, ifølge sin egen forklaring, blev forsøgt kørt ned af sin nabo.

- Det, der sker, er, at jeg skal til at køre og lige har sat min datter ind i bilen. Jeg går om på den anden side af bilen og skal til at give min kæreste et kys, da han kommer kørende hen imod mig. Jeg når til allersidst at springe til siden - ellers havde han ramt mig, fortæller Deadline-vært Nikolaj Sommer, der er kæreste med TV-Avisens Line Gertsen, til ekstrabladet.dk.

Men en nabo tager nu til genmæle og siger, at Nikolaj Sommer lyver.

Læs også: DR-vært forsøgt kørt ned

Naboen forklarer, at det var TV-værten, der var truende og ikke bilisten.

- Bilisten, der er fotograf, kører ud af gården, der er ret bred. Jeg ved ikke hvorfor, men Nikolaj stiller sig i vejen for bilen, og Per, som bilisten hedder, kører ind til siden, så han ikke rammer Nikolaj. Men Nikolaj er ret overbevist om, at Per forsøgte at køre ham ned, forklarer naboen, der ønsker at være anonym.

Nikolaj anmeldt til politiet
Naboen stod sammen med sin kæreste og oplevede hele situationen med Nikolaj Sommer. Netop derfor er hendes kæreste i skrivende stund på politistationen sammen med fotografen Per for at anmelde Nikolaj Sommer og for at forklare deres side af sagen.

- Jeg ved ikke hvorfor, men pludselig smadrer Nikolaj sin hånd ned i forruden af Pers røde bil, og han råber: "Forsøger du at køre mig ned?" Først dér kommer Line løbende ud og prøver at hive Nikolaj væk, så det med, at hun var ude ved bilen, da det hele skete, det passer altså ikke, forklarer naboen endvidere.

Hun forklarer desuden, at Per ringer til politiet for at anmelde den smadrede forrude, og mens han ringer til politiet forsvinder Nikolaj Sommer ind i sin bil og kører væk fra stedet.

Værten: De lyver
ekstrabladet.dk har sidenhen været i kontakt med Nikolaj Sommer, der afviser naboens påstande.

- Det, du siger, der, det passer ikke. Det undrer mig ikke, at de nu er hos politiet. Men jeg ved, hvad der skete, siger den rødhårede vært.

Så du fastholder din forklaring?

- Ja, ja, det gør jeg.

Har du nogle vidner?

- Nej, der var ingen vidner.

Hvis der ikke var nogle vidner, hvordan kan det så være, at både Per og et vidne sidder hos politiet lige nu, mens vi har talt med et tredje, der siger, at det er dig, der er truende og ikke dem?

- Jeg vil ikke gå i debat med dem i medierne og hælde ild på bålet. Jeg er en fredelig mand, siger værten, mens han kalder ekstrabladet.dks andre kilder i sagen for løgnagtige.

- Men du er velkommen til at ringe tilbage, hvis du har flere spørgsmål, siger værten, inden han lægger på.

Der har længe været nabostridigheder mellem Nikolaj Sommer, Line Gertsen og deres naboer.