Rorys eks fik kvalme over Caroline-billeder

Holly Sweeney taler stadig med eks-kæresten, men havde det svært, da pressen bragte billeder af Rory McIlroy og hans nye kærlighed, danske Caroline Wozniacki

Holly Sweeney, der her ses sammen med eks-kæresten Rory McIlroy,  er universitetsstuderende og cheerleader for Ulster Rugby Club. (Foto: All Over Press).
Holly Sweeney, der her ses sammen med eks-kæresten Rory McIlroy, er universitetsstuderende og cheerleader for Ulster Rugby Club. (Foto: All Over Press).

Hun var sammen med Rory McIlroy i seks år, men i juli måtte Holly Sweeney erkende, at hendes lange forhold til golf-esset var slut.

Ifølge Daily Mirror var det Rory der sagde stop og derfor havde 20-årige Holly det svært, da pressen kort efter bruddet offentliggjorde billeder af eks-kæresten og hans nye kærlighed, den danske tennis-stjerne Caroline Wozniacki.

Til avisen fortæller en kilde tæt på Holly, at cheerleaderen fik kvalme, da Sunday Mirror bragte billeder af Rory og Caroline, der var på vej for at besøge hendes tidligere svigerforældre:

Selvfølgelig svært
- Det var selvfølgelig svært for hende at se de billeder og hun er stadig noget følsom omkring bruddet med Rory. Men Holly har lukket det kapitel i sit liv og glæder sig nu til hvad fremtiden bringer, forklarer kilden, der også kan fortælle, at Rory og Holly stadig har tæt kontakt:

- De taler ofte sammen og støtter hinanden. Men Holly er i gang med at genopbygge sit liv uden Rory og hun går meget i byen og har det sjovt. Hun siger, at hun aldrig har været mere lykkelig, konstaterer kilden.