Det er ikke første gang for Erik Clausen

Tidligere sat i forbindelse med SM-prostitution: Erik Clausen forsøgt indkaldt som vidne i bordelsag i 1999

- Jeg går ikke på bordel!, sagde Erik Clausen i 1999, da han blev indkaldt som vidne i en sag om en spankingkælder. (Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto)
- Jeg går ikke på bordel!, sagde Erik Clausen i 1999, da han blev indkaldt som vidne i en sag om en spankingkælder. (Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto)

LÆS OGSÅ: Voldsomme sex-anklager mod Erik Clausen

LÆS OGSÅ: Ny bog - Kim Larsen er ensom og depressiv

Det er ikke første gang, Erik Clausen sættes i forbindelse med prostitution, hvor menuen bestod af pisk.

I 1999 blev han således indkaldt som vidne i en sag, hvor den 33-årige Britt Carlson stod tiltalt i retten for at have drevet bordel fra en velindrettet spankingkælder på Hostrupsvej 4.

Her blev blandt andre Erik Clausen indkaldt for at vidne, fordi han angiveligt skulle have modtaget gratis ydelser. Kvindens advokat, Peter Hjørne, håbede dermed at kunne bevise, at kvinden ikke havde tjent penge på sine ydelser.

Men allerede i 1998 kom det frem, at det gik hedt for sig med hårdtslående sex i spankingkælderen, da Ekstra Bladet kunne berette, at ejendommens beboere via et civilt søgsmål forsøgte at få lukket massageklinikken med den begrundelse, at jamrende skrig, raslende kæder og svirpende piskesmæld støjede for meget.

Går ikke på bordel
– Det passer ikke. Vores kunder skriger ikke, de stønner og har det pragtfuldt, sagde Britt Carlson dengang til Ekstra Bladet.

Erik Clausen var dengang uforstående over for, at han blev indkaldt som vidne.

– Jeg går ikke på bordel! Peter Hjørne vil latterliggøre mig. Jeg får sgu alt det fisse, jeg vil have... gratis. Nej, hvor er han fræk!

Hvorefter han svinede Peter Hjørne til.

– Mon ikke det har noget at gøre med den Jønke-sag, som han tabte? Der blev han gjort lidt til grin. Blandt andet af mig og af pressens overbærende holdning.

– Jeg har tilladt mig at forholde mig kritisk og satirisk til Jønkes bøger, og nu skal jeg så generes og gøres til grin af rockermiljøet og deres advokat. Peter Hjørne er jo nærmest ansat af rockerne, og hele det slæng hader mig.

Erik Clausen slap dog for at vidne, da dommeren ikke ville indkalde ham. Den stort anlagte sag smuldrede derefter for anklagemyndigheden, der ellers havde krævet bordelmutteren idømt ubetinget fængsel og konfiskation af et større millionbeløb.

LÆS MEGET MERE I TIRSDAGENS UDGAVE AF EKSTRA BLADET:

* Erik Clausen: - Ingen kommentar

* Ramte pigerne med sin fulde perversions kraft

* Forfatteren: - Det er glemt om 25-30 år

* Forlæggeren: - Det handler om narcissister

* Clausens advokat: - Jeg tror ikke, vi lægger sag an