Voldsomme sex-anklager mod Erik Clausen

Ny bog fremstiller Erik Clausen som frådende sexmonster, der gik amok på fastspændte prostituerede

Pilråddent kvindesyn, hensynsløse egoisme, storhedsvanvid og ustyrlig og grænseoverskridende seksualitet. Sådan beskrives Erik Clausen i bogen 'Larsen og Clausen og de andre ronkedorer i rockland'. (Foto: Bo Nymann/Polfoto)
Pilråddent kvindesyn, hensynsløse egoisme, storhedsvanvid og ustyrlig og grænseoverskridende seksualitet. Sådan beskrives Erik Clausen i bogen 'Larsen og Clausen og de andre ronkedorer i rockland'. (Foto: Bo Nymann/Polfoto)

LÆS OGSÅ: Ny bog - Kim Larsen er ensom og depressiv

Ifølge en ny biografi er filmmanden Erik Clausen et frådende sexmonster af værste skuffe med adskillige gennempiskede ludere i sit perverse kølvand.

I bogen ’Larsen og Clausen og de andre ronkedorer i rockland’ fremstilles Erik Clausen af sin tidligere ven, komponisten Kim Hyttel, som en dybt perverteret mand, der har fornedret prostituerede på en måde, der har vakt opsigt i det ellers så hårdkogte miljø på Vesterbro.

Ondt raseri
I biografien beretter Kim Hyttel, der har arbejdet sammen med både Erik Clausen og Kim Larsen, om, hvordan han blev ringet op af en bekendt, der havde researchet i prostitutionsmiljøet. Her hørte hun om en kunde, der var i særklasse brutal mod luderne.

’Denne kunde ville gerne svinge pisken over kvinder. Ikke bare sådan en tjattende, halvlunken markering, en del af en leg. Nej, ham her gik simpelthen amok på de fastspændte kvinder, drevet af et frysende ondt raseri. Det antog en så grel form, at det rystede selv de mest forhærdede prostituerede’, skriver Kim Hyttel i bogen.

Rygterne dukker op igen og igen
Erik Clausen omtales ikke direkte med navn i passagerne om volden, men i indledningen af kapitlet skriver forfatteren:

’Der var dele af Erik Clausens liv, som han aldrig så meget som antydede eksistensen af, men som jeg til gengæld kendte til. Ikke fordi jeg havde forsøgt at få noget at vide, eller var nyfigent interesseret i dem. Snarere tværtimod, jeg ville hellere end gerne være fri. Men det var åbenbart svært. Fra flere sider og i helt tilfældige sammenhænge dukkede de samme historier op flere gange. Vedholdende og alvorligt indtrængende.’

LÆS MEGET MERE I DAGENS UDGAVE AF EKSTRA BLADET:

* Erik Clausen: - Ingen kommentar

* Ramte pigerne med sin fulde perversions kraft

* Forfatteren: - Det er glemt om 25-30 år

* Forlæggeren: - Det handler om narcissister

* Clausens advokat: - Jeg tror ikke, vi lægger sag an

* Tidligere sat i forbindelse med SM-prostitution

* Erik Clausen: - Jeg går ikke på bordel!