Casper gi'r Iben en ny chance

Ny kæreste er ingen hindring: Hun må godt komme tilbage - i ’Klovn 2’, siger Casper Christensen

Efter ni års parforhold gik Casper Christensen og Iben Hjejle sidste forår fra hinanden. Komikeren vil dog gerne have Iben Hjejle med i en kommende Klovn-film. (Foto: Anthon Unger)
Efter ni års parforhold gik Casper Christensen og Iben Hjejle sidste forår fra hinanden. Komikeren vil dog gerne have Iben Hjejle med i en kommende Klovn-film. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Casper og Frank lover lagkageshow

Selv om det gik galt med kærligheden mellem Casper Christensen og Iben Hjejle sidste forår, så ser komikeren ikke det forliste forhold som en hæmsko for, at Iben kan vende tilbage.

Og gerne i sin sædvanlige skrappe rolle – hvis der altså kommer en opfølger til ’Klovn’-succesen.

– Der er flere muligheder for, at Iben kan være med. Der er både muligheden for, at de bliver ved med at være kærester. Det er jo fiktion, og Frank er jo heller ikke kærester med Mia i virkeligheden. Så i princippet kan hun jo fortsætte, hvis hun har lyst, siger Casper Christensen.

– Eller også kan vi spille det ligesom med virkeligheden og lade dem gå fra hinanden, siger komikeren, der gerne vender tilbage til ’Klovn’-universet sammen med Frank Hvam, når tiden bliver moden til det.

Glad på Ibens vegne
Casper Christensen glæder sig på Iben Hjejles vegne, efter hun i sidste uge offentliggjorde, at hun var blevet nyforelsket.

Hun er blevet kædet sammen med den svenske skuespiller, Mikael Persbrandt. Om der er hold i rygterne, kan Casper Christensen ikke bekræfte.

Men at Iben Hjejle har forelsket sig, overrasker ham ikke.

– Jeg har jo vidst det i et stykke tid nu. Og jo gladere Iben er, jo gladere er jeg, siger Casper Christensen.

Han har selv bekræftet, at han er blevet kærester med sin personlige assistent, den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen, datter af bonkammeraten, Jarl Friis-Mikkelsen.

En yngre model
Ifølge Casper Christensen skulle Iben Hjejle heller ikke have problemer med, at han i kølvandet på deres ni år lange forhold har fundet sig en betydelig yngre model.

– Jeg snakker stadig meget med Iben. Vi giver hinanden plads til at leve det liv, vi har lyst til. Og vi er jo heller ikke kærester mere, så hvad hun tænker – det holder hun for sig selv, siger han.