TV: Casper og Frank lover lagkageshow

Comedyparret Christensen og Hvam fortæller, at deres nye show 'Nu som mennesker' bliver som at spise en lagkage

Casper Christensen og Frank Hvam mener, at man skal glæde sig præcis lige meget til alle dele af showet (foto: ekstrabladet.tv)
Casper Christensen og Frank Hvam mener, at man skal glæde sig præcis lige meget til alle dele af showet (foto: ekstrabladet.tv)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Mandrilaftalen, Shooting Stars, Langt fra Las Vegas, Klovn. Listen over samarbejder er efterhånden ved at være lang for makkerparret Frank Hvam og Casper Christensen.

Der findes snart ikke det comedykoncept eller format, de to komikere ikke har afprøvet, og hvad gør man så, hvis man stadig ikke har fået nok af hinanden, og gerne vil fortsætte samarbejdet?

Svaret er måske givet ved de herrers nye show 'Nu som mennesker', der har premiere 6. oktober.

Her vender Frank og Casper godt nok tilbage til stand-up'en, som vi kender den, men nyt er det, at de to vil optræde samtidigt, side om side på scenen under det godt og vel to timer lange show.

LÆS OGSÅ: Casper gi'r Iben en ny chance Casper gir' Iben en ny chance

Og der er flere nyskabelser at se frem til ved det nye show. Blandt andet har Casper til anledningen lært at spille klaver, mens Frank vil synge og spille guitar.

Det kunne på forhånd synes som et af showets højdepunkter, men faktisk skal man ifølge Frank glæde sig præcis lige meget til det hele. Hør comedyparret diskuttere netop det i klippet øverst i artiklen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+