Christina Hembo raser over Kasi-Jesper

Ur-dronningen mener at samarbejdet med Jesper Nielsen var tæt på at koste hende firmaet

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager, Christina Hembo, langer voldsomt ud efter Kasi-Jesper i den nye bog 'Watch Out'. (Foto: Claus Bonnerup).
Den tidligere 'Vild med dans'-deltager, Christina Hembo, langer voldsomt ud efter Kasi-Jesper i den nye bog 'Watch Out'. (Foto: Claus Bonnerup).

I en ny bog af journalisten Kurt Lassen langer urproducenten og den tidligere deltager i 'Vild med dans', Christina Hembo, ud efter sin tidligere forretningspartner Jesper Nielsen, bedre kendt som Kasi-Jesper. Det skriver BT.dk.

Forretningskvinden og hendes mand, Claus Hembo, føler sig snydt af Kasi-Jesper og hævder i bogen 'Watch Out', at samarbejdet med den tidligere hovedsponsor i Brøndby IF, og nuværende ejer af håndboldklubben AG København, var tæt på at koste dem firmaet.

Parret indgik i 2007 en aftale om, at Jesper Nielsen skulle sælge Christina Hembos produkter i 'Christina Watches' uden for Danmarks grænser. Ifølge Hembo gik samarbejdet dog i kludder, da Kasi-Jesper pludselig brød kontrakten og med udsigten til en retssag, valgte at betale parret en kompensation på seks millioner kroner.

Eksklusive ure til spotpris i Netto
I bogen fortæller Christina Hembo, at den brudte aftale bragte 'Christina Watches' tæt på konkurs. Pludselig blev de eksklusive ure til omkring 9000 kroner solgt i Netto til en spotpris af 699 kroner, en aftale Jesper Nielsen angiveligt stod bag:

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket. Jeg var i totalt chok. Det ramte mig personligt. Jeg stod her og havde bygget et eksklusivt brand op, som jeg brænder for, og som er min livsdrøm. Og lige pludselig ligger det hele i Netto, fortæller Christina Hembo, ifølge BT.dk.

- Det kunne have ødelagt vores firma, supplerer Claus Hembo.

Samarbejdet mellem parterne brød endeligt sammen, da Pandora i 2008 købte sig ind i Jesper Nielsens Kasi Group. Aftalen betød, at Jesper Nielsen ikke længere måtte distribuere andre mærker end Pandora.