Annonce:
Annonce:

Cecilie Beck rystet over druk-artikel i Se og Hør

Tv-værten er bestemt ikke tilfreds med at være beskrevet som 'hønefuld' i ugebladet

Sådan præsenteres historien om Cecilie Beck i denne uges udgave af Se og Hør.
Sådan præsenteres historien om Cecilie Beck i denne uges udgave af Se og Hør.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Cecile Beck er en pige med ben i næsen, men TV2-værten er bestemt ikke tilfreds med at pryde forsiden af denne uges Se og Hør, hvor ugebladet proklamerer, at hun drak tæt hele aftenen og var 'hønefuld til tv-fest'.

Inde i ugebladet kan man over to sider se en række billeder af Cecilie Beck, mens hun med en øl i hånden og i selskab med kæresten Rasmus Tantholdt, forlader Billed-Bladets tv-fest, der fandt sted sidste fredag. I artiklen med rubrikken 'Dingle på D'Angleterre' kan man blandt andet læse, at tv-værten 'drak sig en ordentlig skid på'.

Annonce:

I et længere indlæg på sin Facebook-profil dementerer Cecilie Beck, at festen var så munter som Se og Hør beskriver: 'nok havde jeg drukket et par genstande, og kunne sikkert ikke køre bil, men jeg var på ingen måde særligt beruset. Mens vi henter vores tøj i garderoben taler vi om, at det måske er svært at få en taxa, så jeg tager min øl med ud, til at slå ventetid ihjel med', skriver hun blandt andet.

- Jeg har skrevet til journalisten, og så har jeg ellers bedt min advokat om at tage sig af sagen. Jeg vil have, at de skal beklage artiklen. Som journalist er jeg rystet over, at man publicere noget, der er fri fantasi - ja, en decideret løgn - og så kalde det journalistik. Det er både skræmmende og ubehageligt.

Cecilie Beck fik tre sygdomme i træk

Se og Hørs fungerende chefredaktør, Kim Bretov, vil ikke afvise, at man vil bringe en berigtigelse:

Annonce:

- Hvis Cecilie Beck mener, at vi har skrevet noget forkert, er vi selvfølgelig klar til at rette det i den kommende udgave af Se og Hør. Vi har dog et andet indtryk af, hvad der er sket, end Cecilie har. Vi havde en journalist og en fotograf stående udenfor, og de så hende komme ud og har taget billeder af det, som vi beskriver i artiklen. Vi forsøgte, at få Cecilies version, men hun vendte ikke tilbage på opkald og sms-beskeder. Vi talte sågar med hendes kæreste, men hørte aldrig fra hende selv. Cecilie er meget velkommen til at kontakte os. Indtil videre har jeg kun haft en kort samtale med hendes advokat for et par dage siden, og jeg har ikke hørt yderligere fra ham, forklarer Kim Bretov.

Ifølge Cecilie Beck har hun, via sin advokat, givet Se og Hør frist indtil tirsdag, hvorefter hun vil klage til pressenævnet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: