Fetterlein skal giftes - igen igen

Den fallerede playboy lover kæmpe bryllupsfest på et af Londons fineste hoteller

41-årige Frederik Fetterlein har - endnu en gang - fundet den store kærlighed. Hun hedder Michella Madsen, er 23 år og snart skal  parret efter planen giftes i London. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
41-årige Frederik Fetterlein har - endnu en gang - fundet den store kærlighed. Hun hedder Michella Madsen, er 23 år og snart skal parret efter planen giftes i London. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Følg Danske kendte

Nu starter Frederik Fetterleins bryllupscirkus forfra. Eks-tennisspilleren er blevet forlovet og skal giftes i London.

Det er i hvert fald planen. Men man ved aldrig med 41-årige Frederik Fetterlein. Tidligere på året skulle kirkeklokkerne have bimlet i Frankrig, da han havde annonceret bryllup med sin daværende forlovede, Charlotte Damberg. Hun nåede dog at fortryde i tide og bryde forlovelsen, da hun fandt ud af, at Frederik har svært ved at holde sig til en kvinde ad gangen.

LÆS OGSÅ: Fetterlein forladt

Forlovelses-tatovering
Nu er 23-årige Michella Madsen bidt på Fetterleins charmekrog. Og parret har i stedet for forlovelsesringe fået tatoveret hinandens navne på indersiden af højre ringfinger. Fetterlein skal nu have fjernet Charlottes navn, som er tatoveret på den anden hånd.

- Jeg tror ikke, at min svigermor vil bryde sig om, at jeg går rundt med ’Charlotte’ på hånden, siger han.

Bryllupsfesten skal ifølge Fetterlein holdes på et af Londons fineste hoteller, det femstjernede The Lanesborough nær Hyde Park.

LÆS OGSÅ: Fetterlein i slagsmål på diskotek

Stille frieri
Bryllupsdatoen er endnu ikke fastsat.

- Har du været nede på knæ og fri til Michella?

- Ikke rigtig. Nej, det foregik stille og roligt over en middag for nogle uger siden i lejligheden på Islands Brygge, hvor vi er flyttet sammen, siger Fetterlein.

- Og Michella sagde ja?

- Ja, skulle hun ikke det? Du lyder skeptisk. Selvfølgelig sagde hun ja. Og min rige ven Xavier, hvis lejlighed i London jeg bor i, har holdt en kæmpe forlovelsesfest for os for nogle uger siden. Jeg tror, vi var omkring 200 mennesker. Det var fantastisk. Ja, den gamle konkursramte kan stadig, griner Frederik Fetterlein.

LÆS OGSÅ: Fetterlein i dating-rus

- Men hvorfor skal I allerede forloves og giftes?

- Hvorfor ikke? Jeg er hurtig på aftrækkeren. Og Michella er helt fantastisk. Jeg kunne ikke forestille mig at være sammen med andre end hende. Hun er virkelig en sød pige, og der er ikke noget drama med hende.

- Hvem skal betale for brylluppet?

- I hvert fald ikke mig, siger Fetterlein og afslører, at hans ven Xavier, der er investeringsmand, har tilbudt at holde brylluppet.

Frederik Fetterlein er erklæret konkurs og har ikke en krone.

LÆS OGSÅ: Fetterlein skylder over 5,7 millioner

Kæresten vil have børn - senere
- Jeg elsker Frederik højt og vil bare gerne være sammen med ham, siger 23-årige Michella Madsen fra Frederiksberg, der er ved at uddanne sig til kosmetolog.

- Og jeg er rigtig glad for, at vi er blevet forlovet og er flyttet sammen. Ja, vi skal giftes, men jeg går ikke så højt op i, hvor brylluppet skal stå. Jeg vil bare gerne være sammen med Frederik. Hans ven har tilbudt at holde vores bryllup i London. Det var også ham, der holdt vores forlovelsesfest. Der var masser af mennesker, og det var en skøn fest. Så det ville da være dejligt med et bryllup i London. Men det er ikke noget, der er afgørende for mig, siger Michella til flash!.

- Du er ikke bange for, at brylluppet bliver aflyst ligesom Frederiks bryllup med Charlotte Damberg?

- Nej, slet ikke. Det er ikke noget, jeg tænker på. Frederik vil gerne være sammen med mig, og jeg håber, at vi kommer til at være sammen i mange år.

- Skal du være hvid brud?

- Ja, hvis det skal være, så vil jeg også gerne være hvid brud. Jeg vil også gerne have børn, men det venter vi lidt med, siger Michella.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde