Annonce:
Annonce:

Caroline Fleming afviser milliardær-rygter

Trods rygter om svimlende skilsmissebidrag: Caroline Fleming har planlagt alt for at få enderne til at mødes og benægter, at hun er blevet milliardær

- Hvis jeg var milliardær, ville I se sådan en lille, lyserød flyvemaskine komme flyvende, hvor der stod Caroline på, siger Caroline Fleming (Foto: Linda Johansen).
- Hvis jeg var milliardær, ville I se sådan en lille, lyserød flyvemaskine komme flyvende, hvor der stod Caroline på, siger Caroline Fleming (Foto: Linda Johansen).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det ene milliardbeløb har erstattet det andet, når medierne har sat tal på det skilsmissebidrag, hun fik kastet i hovedet efter det kuldsejlede ægteskab med Rory Fleming.

Men ifølge Caroline Fleming er hun langtfra milliardær og er nødt til at arbejde for at klare hverdagen.

- Hvis jeg var milliardær, ville I se sådan en lille, lyserød flyvemaskine komme flyvende, hvor der stod Caroline på. Jeg er i hvert fald nødt til at arbejde for at leve. Jeg kan ikke bare læne mig tilbage og sige, at nu har jeg til resten af livet. Men heldigvis elsker jeg det, jeg laver, siger Caroline Fleming.

De senere år har hendes og Nicklas Bendtners kærlighedsliv været under kraftig lup. Og begge har indtil nu nægtet at svare på, hvor de står henne i relation til hinanden.

Læs også: Mode-bøssen og tv-baronessen er hjerteveninder

Annonce:

Men da Ekstra Bladet spørger, om hun vel er enlig mor og derfor kan have svært ved at få enderne til at mødes, benægter hun ikke påstanden om, at hun er alenemor.

- Det fungerer simpelt hen så godt. Jeg er rigtig velorganiseret på alle områder, svarer hun uden at komme ind på fodboldspilleren.

Du vil ikke tale om Nicklas?

- Det handler om programmet.

Han er også på banen?

- Det hele er rigtig velplanlagt, siger hun.

Hvordan?

- Ved at arrangere og planlægge på sekundet, minuttet, timen, dagen, ugen og på måneden. Jeg er meget, meget organiseret. Og når det passer, tager jeg børnene med til Danmark, siger Caroline Fleming.

Der er sikker på, at det er tv, hun fremover vil lave. Sammen med Oliver Bjerrehuus, Jacqueline Friis-Mikkelsen og Uffe Buchard skal hun være dommer i Kanal 4’s ’Topmodel’.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: