Amalies mor: Det er Amalies valg

Charlotte Kejser har opgivet at bestemme over datterens kærligheds-liv

Charlotte Kejser er ikke specielt lykkelig over Amalie's forbrødring med Ulven Peter. (Foto: Anthon Unger)
Charlotte Kejser er ikke specielt lykkelig over Amalie's forbrødring med Ulven Peter. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Peter og Amalie: Ja, vi er kærester

LÆS OGSÅ: Seneste Amalie-nyt: Peter har lovet ikke at slå

- Det er hendes valg, og jeg kan ikke gøre nogen forskel.

Sådan siger Amalie's mor, Charlotte Kejser, til datterens forbrødring med Ulven Peter, som Ekstra Bladet i dag kan afsløre, at hun igen er kærester med.

Det er ikke en situation, der behager moderen, som aldrig har tilgivet Peter, at han efter hendes mening svingede knytnæverne mod Amalie, og hun har tidligere sagt, at han burde søge psykolog-hjælp for sine volds-tendenser.

Peter Birch er dog også godt klar over, at han ikke bliver modtaget med åbne arme af svigermoderen.

- Når Amalie er sammen med sin mor, skal jeg bare ikke være der, sagde han i går til Ekstra Bladet.

Vold er utilgiveligt
- Jeg bryder mig ikke om vold generelt, og jeg bryder mig specielt ikke om, at han har banket mit barn. Så kan han være nok så sød, som jeg faktisk syntes om ham i starten. Da var jeg rigtig glad for ham. Men vold er utilgiveligt, siger Charlotte Kejser.

- Det benægter han så også, at han har udøvet mod Amalie. Du ved måske bedre?

- Ja, det gør jeg. Men jeg kan ikke skrue tiden hverken frem eler tilbage. Jeg må forholde mig til, om Amalie er glad, om hun fungerer, og det synes jeg, hun gør. Så er jeg glad, og jeg kan ikke bestemme over hendes kærlighedsliv. Men lad os nu se, hvor længe det holder, siger Charlotte Kejser.

Glad for lejlighed
Hun er selv flyttet fra million-villaen, hvor reality-serien 'Amalie's Verden' blev optaget. Istedet har hun fået en lejlighed i Hørsholm, som hun netop er blevet færdig med at male og indrette.

- Det går rigtig godt. Inden jul håber jeg på, at min bog om mit og Amalie's liv udkommer. Vi er i forhandlinger med et forlag. Og så håber jeg også, at vi skal lave mere tv inden længe. Men det kan jeg ikke afsløre noget om endnu.

- Hvad lever du sådan af?

- Jeg har ikke noget fast arbejde, sådan 8-16-agtigt. Men jeg har forskellige små-jobs, og så har jeg en opsparing. Jeg passer godt på mine penge. Jeg klarer mig. Med hiv og sving. Men det går.