Annonce:
Annonce:

Eksperts dom: Price Restaurant bliver en kæmpe succes

Kommunikationsekspert Henrik Byager tror på succes for den nye restaurant. Men det er der også brug for, adressen er nemlig bestemt ikke billig

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Skal man tro kommunikationsekspert Henrik Byager, bliver der rift om pladserne ved bordene på brødrene Prices kommende restaurant: - Hvis de laver den mad, de er kendt for fra tv, og hvis priserne ikke er for opskruede, så vil det blive en kæmpe succes. Det er jeg helt sikker på.

Brødrene Price har et meget stærkt brand, og i en tid hvor gastronomi og dansk mad står højt på den samfundsmæssige dagsorden står de rigtig stærkt.

Alle danskere ved, at Noma er verdens bedste restaurant, men mange danskere tænker, at maden er for avanceret og for dyr. Adam og James Price har derimod en folkelig appel, der er uden sidestykke, og deres publikum er hele Danmark - Det kan kun blive en fiasko, hvis det viser sig, at de reelt ikke har særlig meget med det at gøre, og hvis de ikke viser sig i restauranten.

Annonce:

Brødrene Price skal være synlige, og det virker også, som om det er planen, mener kommunikationsrådgiveren.

Stor økonomisk satsning

I mellemtiden kan Brødrene Price glæde sig over, at de ikke skal spytte i kassen, for der skal formentlig langes en hel del af de forhåbentligt velsmagende retter over disken for at få forretningen til at løbe rundt.

De luksuriøse og stemningsfulde lokaler i Rosenborggade 15-17, kun 100 meter fra Nørreport Station i København, har været udbudt til leje af JKE Estate Agents.

Ifølge lejeopstillingen skal man hoste op med en betragtelig sum penge for at flytte ind i den fredede ejendom. Den samlede pris for de 2963 kvadratmeter, samt en kælder i to plan, er fem millioner kroner årligt, dertil kommer udgifter til drift og varme - samt naturligvis lønninger, indkøb af råvarer og omkostninger til at omdanne dele af bygningen til køkken og restaurant.

Formentlig har holdet bag 'Restaurant Brødrene Price ' blot sat sig på en velvoksen bid af lejemålet, men der er ingen tvivl om, at den kommende attraktion er en stor økonomisk satsning.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: