TV: Dagens Side 9-pige bliver raget på brysterne

Cecilie fra Kongerne af Marielyst er dagens Side 9-pige i Ekstra Bladet, og læserne kan glæde sig til at se mere af den barmfagre pige fra næste uge

Når Kanal 5 blænder op for deres nye reality-satsning Kongerne af Marielyst fra næste uge, kan især de mandlige seere glæde sig til den kvindelige deltager Cecilie eller JJ, som hun kalder sig.

Men allerede i dag viser JJ, som er opkaldt efter sit brystmål, sine herligheder frem i Ekstra Bladet på side 9.

LÆS OGSÅ: Cecilie, 24 år og fra København

- Det har været en fed oplevelse med nogle fantastiske mennesker, og vi har givet den gas 24/7. Jeg tør godt sige, at det bliver røvfedt fjernsyn, fortæller Cecilie om deltagelsen i Kongerne af Marielyst.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

Stripper og skuespillerelev
Når hun ikke er med i Kongerne af Marielyst, ernærer JJ sig ved at strippe og i fremtiden kan vi måske endda få hende at se på det store lærred. Hun oplyser nemlig også på Kanal 5's hjemmeside, at hun er i gang med at uddanne sig til skuespiller.

Ellers elsker hun at feste og slå sig løs, og det må man sige, at hun og de andre deltagere i Kongerne af Marienlyst gør.

I klippet over artiklen kan du se, hvordan den mandlige deltager 'Prada' forsøger at gætte Cecilies brystmål med sine hænder.