Infernal-Lina: Svært at få tid til sex

Hun jonglerer karriere, familieliv og parforhold - men ikke uden omkostninger

Lina Rafn og kæresten Kasper viste kort efter fødslen deres nyfødte datter Karmen frem på Gentofte Hotel. (Foto: Anthon Unger)
Lina Rafn og kæresten Kasper viste kort efter fødslen deres nyfødte datter Karmen frem på Gentofte Hotel. (Foto: Anthon Unger)

Når Infernal-sangerinden ikke fyrer den af med sit danceband, passer hun endnu et krævende job. Som mor til Karmen på knap halvandet år.

Er skidetræt
Og det kan godt være hårdt at få tid til andet end det praktiske, når karriere, familieliv og parforhold skal gå op i en højere enhed.

– I går, da Karmen var lagt, der var ryddet op og opvaskemaskinen sat i gang, skulle Kasper og jeg da lige tage os sammen og overveje, om vi også skulle tage os tid til at gå ind og hygge i sengen. Man er jo skidetræt. Sexlivet og parforholdet er da noget, man skal tage sig tid til, fortæller hun til EKSTRA.

Snart sidste chance for at se Infernal
I aften på Langeland er det en af de sidste chancer for foreløbig at se Lina Rafn og Infernal live. Bandet trækker nemlig stikket på ubestemt tid for at koncentrere sig om en ny plade.

Læs også: Rafn i fræk dans for brødrene Olsen.

Du kan læse meget mere om Lina Rafn, karrierens omkostninger, moderskabet - og få del i Infernal-stjernens omfattende vokabularium af bandeord i dag i EKSTRA.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER