Annonce:
Annonce:

Brødrene Price: Udlever mor og fars drømme

Det bliver mad med tradioner, når brødrene Price i slutningen af året åbner deres egen restaurant

Brødrene Price foran deres nye restaurant på Rosenborggade i København. (foto: Flemming Lyng)
Brødrene Price foran deres nye restaurant på Rosenborggade i København. (foto: Flemming Lyng)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når Brødrene Price i slutningen af efteråret åbner deres egen restaurant, så er det med klar inspiration fra mor og far.

Ideen om at starte egen restaurant stammer helt tilbage fra de to brødres barndomshjem.

Her drømte forældrene, og især den folkekære skuespiller John Price , om at åbne deres egen restaurant, men mulighederne var der aldrig.

- Det er en gammel ide, som vi egentlig har fået med fra vores forældre. De ville gerne have åbnet en restaurant, men de havde ikke tiden og mulighederne, konstaterer James Price .

- Samtidig har vi fået mange positive tilkendegivelser, når vi har været ude og holde foredrag, og folk er blevet ved med at spørge om, hvornår vi åbner en restaurant.

Det har også medvirket til, at vi nu prøver at gøre det, siger Adam Price .

Masser af smør i maden

Annonce:

Ekstra Bladet har de seneste uger sat fokus på folkesundheden og har blandt andet beskrevet den omsiggribende fedmeepidemi i Danmark.

Onde tunger kunne derfor hævde, at det ikke er spor godt for folkesundheden, at brødrene Price nu vil udvide madimperiet og servere deres smørholdige retter for sagesløse københavnere.

Adam og James holder dog smør-fanen højt og forsvarer kækt deres hang til yndlingsproduktet:

- Vi er ikke fedtforskrækkede - og vi mener derfor ikke, at det skal være en revsende opdragelse at gå på restaurant. Men tro nu ikke, at der er en pakke smør i hver ret. En halv kan ofte gøre det, mener brødrene, der altså ikke vil tage ansvar for, at deres fans får lidt ekstra på sidebenene.

- Hvis vi alle sammen spiste tre ordentlige måltider om dagen og ikke spiste alt det junkfood og så krydrede det med at dyrke noget motion, så havde vi slet ikke brug for at tænke på, hvor meget smør der var i maden, det er min klare overbevisning, fastslår James Price

Annonce:

Skal udarbejde konceptet

Det tilbud, som forældrene ikke fik, fik sønnerne af restauratørerne Mads Bøttger og Claus Fribo fra Dragsholm Slot i Hørve.

- Vi har snakket med Mads og Claus om muligheden for at åbne en restaurant, så da Mads for et par måneder siden kontaktede os med et mere seriøst tilbud, valgte vi at slå til, forklarer James.

Hæfter ikke økonomisk Arbejdsfordelingen mellem brødrene og restauratørerne er klar. James og Adams skal stå for udarbejdelsen af konceptet - herunder menukort og indretning. De to gange Price er ikke direkte involveret i den daglige drift og er heller ikke tvunget til at investere penge i projektet.

Brødrene vil dog fra tid til anden komme i restauranten for at følge med i køkkenet.

- Vi vil være en del af køkkenet, men ikke som kokke, da vi ikke har uddannelsen.

Annonce:

Så vores rolle vil mere være i form af en slags supervisorfunktion, hvor vi kan smage til og komme med råd, fortæller James, der ligesom sin lillebror ikke har planer om at forlade ' Spise med Price ' eller nogle af deres andre sidebeskæftigelser.

- Det kommer ikke til at ændre noget for vores vedkommende.

Dropper madanmeldelser

Vi vil fortsat have andre ting end restauranten, vi har hver vores karriere og så selvfølgelig vores fælles madprogram på nu glæder vi os egentlig bare til at åbne og servere noget god mad for gæsterne, siger Adam Price .

Det er planen, at Restaurant Brdr. Price vil åbne i det sene efterår.

DR, som vi vil fortsætte med, fortæller James. Det er dog ikke alt, som kan fortsætte som før. Adam har nemlig været nødt til at kvitte jobbet som madanmelder for Politiken, fordi han åbner egen restaurant.

Adam kommer dog ikke til at mangle penge, hvis restauranten bliver den forventede succes. Brødrene får en bid af den økonomiske kage i form af et eventuelt overskud i det nye projekt.

Få Ekstra Bladet på Facebook HER

Kan blive til en kæde

Adam og James har udviklet menu og designet lokalerne i den kommende restaurant, og de er ikke helt afvisende over for at udvide konceptet til en kæde, så også jyder og fynboer kan få glæde af brødrenes mad:

- Lad os nu lige se, hvordan det kommer til at spænde af. Det hele går meget hurtigt i de her dage, og lige.

Vores rolle vil mere være i form af en slags supervisorfunktion. Vi glæder os til at servere god mad for gæsterne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: