Linse: Jørn Ege skal operere mig

Stripklub-ejeren Linse Kessler tager penis-lægen Jørn Ege i forsvar: - Alle kirurger har lig i lasten, og han skal operere mig igen - autorisation eller ej

Jørn Ege på vej væk efter et besøg hos en patient i København. (Foto: Mogens Flindt)
Jørn Ege på vej væk efter et besøg hos en patient i København. (Foto: Mogens Flindt)

Mesterbokseren Mikkel Kesslers søster Linse Kessler, som ejer en stripklub i Nyhavn i København, er landskendt for sine enorme bryster og fyldige læber.

Manden bag hendes ekstreme former er ingen ringere end den skandaleramte penislæge Jørn Ege, som er landet på forsiden af Ekstra Bladet, fordi han på ulovlig vis har patienter mens han afsoner en fængselsdom - og i øvrigt ikke har nogen lægeautorisation.

Se tv: Jørn Ege laver bryster på udgang fra fængslet.

Han er ufatteligt dygtig
Men mens mange væmmes over de triste historier, som tidligere patienter kan fortælle om deforme kroppe efter behandlinger hos Ege, har Linse Kessler lutter lovord at sige om manden, som har opereret hendes bryster og ansigt talrige gange i de seneste 15 år.

Læs også: Jørn Eges patienter: Sådan smadrede han vores krop.

'Dr Ege er ufatteligt dygtig. Der er ikke mange kirurger, som når ham til sokkeholderne. Men jeg vil sige det sådan her: Er man en lille piveskid, der egentlig skal have sin mor med overalt, så er det ikke Jørn, man skal opereres af', skriver Linse Kessler i en sms til ekstrabladet.dk.

Alle har lig i lasten
Hendes forsvar af kirurgen fortsætter, da vi ringer hende op for at konfrontere hende med de mange beskyldninger mod Jørn Ege.

- Bliver du ikke afskrækket af de mange fejloperationer, som han har lavet?

Læs også: Ege kostede konen, jobbet og sexlivet.

- Nej, jeg er Jørn Ege-fan. Alle kirurger har lig i lasten. Det har Ege også, men ikke flere end alle andre. Han har bare sin personlighed imod sig, fordi han er en underlig fætter. Men det laver ikke om på, at han er en dygtig kirurg, siger Linse Kessler til ekstrabladet.dk.

Manglende autorisation intet problem
- Det afskrækker dig heller ikke, at manden har mistet sin lægeautorisation?

- Nej, jeg vil gerne opereres af ham igen - og det bliver jeg, siger Linse Kessler.

Stripklub-ejeren har også tidligere forsvaret Jørn Ege, når han har været i modgang, bl.a. i et interview på dr.dk, og hun har desuden anbefalet ham til sin datter Stephanie, som har fået ordnet bryster af kirurgen i Sverige da hun var 19.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER