Amalie overfuset på Roskilde

Realitystjernen fik så voldsom en velkomst, da hun onsdag gæstede Roskilde Festival, at hun måtte beskyttes bag indhegning

Amalies mor, Lotte Kejser er blevet single, og Amalie flytter med i lejlighed. Foto: PR.
Amalies mor, Lotte Kejser er blevet single, og Amalie flytter med i lejlighed. Foto: PR.

LÆS: Store badedag på Roskilde

Det gik vildt for sig, da Amalie onsdag gæstede et miljø, der ligger langt fra de tv-studier og natklubber, hun sædvanligvis frekventerer.

Roskilde Festivalradio havde inviteret de to realitystjerner Amalie fra 'Paradise Hotel' og 'Amalies Verden' samt Gustav fra 'For lækker til love' til megafesten på dyrskuepladsen, og det fik dagen igennem festivalspublikummet helt op i det røde felt.

LÆS: Politi: Det er sket på Roskilde Festival

Da Amalie var med Ekstra Bladet på rundvisning på festivalens kaotiske og møgbeskidte campingområde, blev hun mødt af hånende tilråb og blev ramt af diverse kasteskyts - blandt andet makrel i tomat, så hun måtte ud og skifte tøj.

Det fik Festivalradioen til at sætte et ekstra hegn op for at skærme Amalie og Gustav fra de nærgående festivalgæster.

Da radioprogrammet foregik på en åben udendørsscene, forhindrede afskærmningen dog ikke publikum i at råbe grimme ting efter de to tv-kendisser.

LÆS: Aggressiv lillebror til Roskilde Festival

De seneste år har romaerne, der samler flasker på festivalen modtaget samme behandling - men i år er det åbenbart realitystjernerne, der er jaget vildt.

Se ekstrabladet.dk interviewe en humørfyldt Amalie kort tid før overfaldet i klippet ovenover artiklen

Ved du noget om det? Tip ekstrabladet.dk - send sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk