TV fra Sunny Beach: Nu skal "Flotte Fyr" have ny tatovering

Flotte Fyr fik sidste år tatoveret www.dengladeviking.eu på lænden. I år skal han have nyt blæk i kroppen

Mark 'Flotte Fyr' Hansen skal i år have en ny tatovering. Den skal være magen til vikingen, som man kan se til venstre i billedet. Dog skal vikingen ikke have en øl i hånden, man en kande med drinks. (Foto: ekstrabladet.tv)
Mark 'Flotte Fyr' Hansen skal i år have en ny tatovering. Den skal være magen til vikingen, som man kan se til venstre i billedet. Dog skal vikingen ikke have en øl i hånden, man en kande med drinks. (Foto: ekstrabladet.tv)

BULGARIEN (ekstrabladet.dk): Flotte Fyr står der på Mark 'Flotte Fyr' Hansens venstre skulder. På lænden har han tatoveret www.dengladeviking.eu. Og på højre skulder har han med blæk skrevet 'I Love Pimp'.

Bartender på Den Glade Viking i Sunny Beach, Mark Hansen, er overordentlig glad for sit arbejde, så han har fået det foreviget på kroppen, så han ikke glemmer de glade dage i Bulgarien.

- Der er planer om en ny tatovering i år. Så det glæder jeg mig til, siger Flotte Fyr, der igen i år er med i programmet 'Sommer i Sunny Beach', der bliver vist på TV3 til efteråret, da ekstrabladet.dk møder ham i feriebyen.

- Tatoveringen skal være på venstre overarm, og det skal være en viking, der står med en kande i hånden.

Blækket bliver betalt af Den Glade Viking, som gennem hele sommeren har 2.000 gæster hver aften, som giver den gas til pumpende basrytmer.

TV: Peter i Sunny Beach: Amalies mor må ikke vide vi er sammen

Kan virke arrogant
Efter den seneste sæson af 'Sommer i Sunny Beach' har Mark fået stjernestatus i Bulgarien, hvor størstedelen af kunderne på baren er fra Danmark.

- Det er meget fedt at være semikendt hernede. Men det er også hårdt, fordi jeg skal jo arbejde hernede, så jeg kan jo ikke stå og snakke med folk i flere minutter. Og så kan jeg godt fremstå lidt arrogant, siger Flotte Fyr.

- Men de dage, hvor jeg har fri, giver jeg den fuld gas.

- Kommer folk og er flinke, så gider jeg godt snakke med dem. Men er folk nogle kejler overfor mig, så er jeg det samme.

TV: Pamela: Danske mænd er lækre

Kommer hjem uden penge
Mange studerende bruger sommermånederne til at skrabe penge sammen. Men for guider og bartendere i Sunny Beach er det ikke guld, de bader sig i.

- Sidste år fik du omkring 4.000 kroner om måneden i løn. Er du steget i graderne?

- Nej. Jeg sidder stadig på den faste løn, og jeg drikker stadig det hele op, fortæller Flotte Fyr.

- Hvordan har du det med at arbejde fem dage om uge, 10 timer af gangen og ikke få så mange penge for det?

- Jeg tror faktisk, jeg arbejder seks dage om ugen. Men det er fedt. Det er et sommerjob det her, og jeg gør det kun fordi, jeg kan lide at være her. Det er ikke for pengenes skyld.

- Nogle mennesker ser ned på folk, der tager til Sunny Beach. Hvordan har du det med det?

- Folk må selv bestemme, hvem de ser op og ned til. Jeg har ikke noget imod folk, der tager til Grønland, hvis det er det, de vil. Tager man her ned, så er det det, man vil, og det er fair nok.

'Sommer i Sunny Beach' bliver sendt til efteråret på TV3.