Nu ses Peter og Amalie igen

Vi tager et skridt af gangen, siger en glad Peter

Nu ses Peter og Amalie igen. Foto: Mogens Flindt.
Nu ses Peter og Amalie igen. Foto: Mogens Flindt.

Selv om der i flere måneder har været krig på kniven mellem de to Paradise-kendisser Peter Birch og Amalie Szigethy, bekræfter parret nu, at Amalie har besøgt Peter i hans lejlighed i Malmø, hvor de har fået talt ud og er blevet venner.

Ifølge MSN Starlounge fortæller Amalie, at hun har besøgt Peter hemmeligt for at bilægge stridighederne og sikre, at han får den hjælp, han har behov for.

Amalie har ved flere lejligheder omtalt Peters behov for at få hjælp til at styre sit temperament, så han ikke bliver voldelig, og nu er hun altså angiveligt selv gået ind i arbejdet.

Stoler på Amalie
Den udlægning kan Peter ikke genkende. Faktisk vil han overhovedet ikke kommentere det, Amalie er citeret for på MSN Starlounge.

- Jeg tager mig ikke længere af, hvad pressen skriver. Faktisk tager jeg alt, hvad der står om Amalie med et gran salt. I stedet forholder jeg mig til, hvad hun selv siger. Jeg stoler på Amalie, erklærer han.

- Amalie er en sød og glad pige, og hun elsker at være på. Det skal hun helt klart have lov til, tilføjer han.

Det var Se & Hør, der en tidlig morgen for to uger siden spottede parret i Malmø. I de nye nummer, som er på gaden i morgen skriver ugebladet, at de to reality-stjerner ses i smug, og at Peter i al ubemærkethed satte Amalie af en tidlig morgen ved en metrostation nær Københavns Lufthavn for selv at køre videre.

Forholdet led
Faktisk skriver ugebladet, at Amalie trods voldsanklagerne mod sin tidligere mand/kæreste har taget Peter tilbage.

- Haha. Om der er en fremtid for mig og Amalie, vil jeg slet ikke kommentere. Vi tager et skridt af gangen, og så må vi se. Men jeg kan bekræfte, at vi har sets, og at vi taler sammen, griner han.

Peter fastholder, at han er færdig med at køre sit privatliv i pressen, og han mener, at hans og Amalies forhold led meget under, at ingen af dem vidste, hvordan man skulle håndtere journalister, da de blev kendisser.

- Det er hårdt for et forhold, når man begynder at dele ud af sit privatliv offentligt. Men det har jeg lært af nu, erklærer han.