Rettelse om velgørenhedsvand

Velgørenhedsvand ejet af Allan Feldt. Ekstra Bladet bringer hermed en rettelse

Rettelse:

- Tænk hvis Coca Cola havde doneret 25 øre pr. solgt flaske i hele deres livstid! Det ville have været svimlende milliarder i hjælp til mennesker i nød.

Det siger hovedaktionær i Seimei A/S, Allan Feldt, der har fået supermodellen Helena Christensen til at brande Seimei og har gjort hende til formand for Seimeifonden. Hver gang der købes et Seimei-produkt verden over, går der 25 øre til et ikke defineret velgørenhedsprojekt, som forbrugerne selv kan foreslå og stemme på.

Ekstra Bladet søndag skrev fejlagtigt i Flash, at Schur International, er moderslskab bag Seimei A/S. Dette er ikke korrekt. Hovedaktionær og medstifter af Seimei A/S er Allan Feldt, hvis selskab Feldt Holding A/S ejer 80 % af firmaet. Allan Feldt er også stifter og medejer af Aqua d'or, der tidligere har genemført en stor millionindsamling til Røde Kors.

- Jeg har kastet mig over projektet for at hjælpe andre og ikke for selv at blive 'fed', siger Allan Feldt, der er ked af den kritik, som forskerparret Lisa Ann Richey og Stefano Ponte retter mod Brand Aid efter at have undersøgt U2-sangeren Bonos 'Product Red'-projekt