Cykelmyggen Vingsøe

Mai-Britt Vingsøe er en dovenlars med hang til solskinsferier - men det holder hende dog ikke fra en tur på den tohjulede til Paris om tre uger

Tidligere fotomodel og tv-vært Mai-Britt Vingsøe nulrer gerne rundt i nattøj på en skøn søndag – så længe hun kan være det bekendt over for naboen. (Foto: Gregers Tycho/ Polfoto)
Tidligere fotomodel og tv-vært Mai-Britt Vingsøe nulrer gerne rundt i nattøj på en skøn søndag – så længe hun kan være det bekendt over for naboen. (Foto: Gregers Tycho/ Polfoto)

Født i Tårnby, uddannet kontorassistent, senere fotomodel, sangerinde, bikinipige og mere end ti år på bagen som tv-vært. I dag mor til tre og gift med Brian, som hun ramlede ind i i en frisørsalon. Til august kan hun tilføje radiovært på sit alenlange cv, når hun starter på radio Nova FM for at vække de morgenfriske lyttere. Inden da slår hun dog lige et smut til Paris. På cykel!

- Hvordan tilbringer du en skøn søndag?
- Jeg tilbringer den bedste søndag i familiens skød. Gerne med børn, der sover længere end til kl. 06.30. Så laver vi morgenmad med bacon, æg, pølser, brød fra bageren og hjemmelavet smoothies. Og i virkeligheden har vi ikke så mange planer, vi nulrer bare rundt i nattøj, så længe vi kan være det bekendt over for naboen. Kan vi slippe af sted med det, henter vi enten pizza eller sushi til aftensmad. Så bliver ungerne lagt 19.50, så vi er klar til 'The Killing' kl. 20.00 på Kanal 5.

- Hvilken god bog du har læst for nylig?
- Jeanette Øbro og Ole Tornbjergs krimi 'Skrig under vand'. Fantastisk.

- Hvilken god film har du set for nylig?
- Jeg har lige set 'How to lose a guy in 10 days' IGEN. Den er skøn og helt igennem tøseagtig. Elsker den.

- Hvad er den bedste teateroplevelse, du har haft for nylig?
- Sidst jeg var i teatret, var jeg ikke imponeret, men jeg glæder mig som et lille barn til at se 'Cykelmyggen Egon' på Østre Gasværk til august.

- Hvilken god koncertoplevelse har du haft for nylig?
- Min mand og jeg var sammen med nogle gode venner på Skovriderkroen i Charlottenlund og se Eric Gadd og Eran DD. Det var helt fantastisk. En fed, intim koncert med smæk på.

- Hvilken cd lytter du til i øjeblikket?
- Den nye med Burhan G. Jeg kan høre 'Søvnløs' igen og igen og igen og igen ...

- Hvilken sang kan lokke dig ud på dansegulvet en lørdag aften?
- Jeg er en sucker for gammel 70-80'er musik og kan altid lokkes på gulvet med Earth Wind and Fires 'September' og Chaka Khans 'Ain't nobody'.

- Hvilken restaurant er din yndlingsrestaurant?
- Sticks'n'Sushi.

- Hvad er din livret?
- Sushi. Og Tom Yam Ghong - thaisuppe. Jeg har faktisk taget et thai-madlavningskursus, så jeg selv kan lave den. Og jeg er svinegod til det.

- Hvad er din yndlingskage?
- Alle kager uden flødeskum.

- Hvad er din værste vane?
- Argh ... Jeg er begyndt at ryge igen.

- Hvad er det bedste tv-program i øjeblikket?
- CSI, det har det været i MANGE ÅR. Men hvad skete der egentlig med 'Quincy'?

- Hvad er det værste tv-program i øjeblikket?
- Hmmmm - der er så mange at vælge imellem ... Men jeg må indrømme, at jeg er ved at være lidt træt af reality-programmer uden dybde.

- Hvad glæder du dig til i nærmeste fremtid?
- Jeg glæder mig afsindig meget til at starte på mit nye job som morgenvært på Nova FM.

- Hvad frygter du i nærmeste fremtid?
- Jeg skal cykle til Paris i uge 29 med Team Rynkeby, og jeg frygter at styrte på vejen derned.

- Hvilken slags motion holder du af at dyrke?
- Jeg har ikke dyrket motion, siden jeg var barn, men jeg er blevet vild med at cykle på landevej, efter jeg er blevet introduceret for det af Team Rynkeby.

- Hvad er dit bedste feriemål - ski, sol eller storbyferie?
- Jeg er nok en en dovenlars, så jeg foretrækker en daseferie med sol og strand, gerne i Thailand.

- Er du et A- eller B-menneske?
- Jeg er nok en blanding, jeg elsker at sove længe, men er også vild med at komme tidligt op og få noget ud af dagen.

- Fortæl om den værste søndag, du har haft for nylig?
- Jeg var ude og træne med Team Rynkeby og skulle køre 160 kilometer. Det i sig selv er møghårdt, men når så himlen åbner sig, og regnen står ned i stænger, så må jeg nok betegne den søndag som den værste, jeg har haft for nylig. Den endte dog fantastisk med trætte ben og hjemmebagt kage hos en af de andre ryttere.

1 af 3 (Foto: Rune Pedersen/ Polfoto)
2 af 3 Tom Yam Ghong (Foto: Klaus Gottfredsen/ Jyllands Posten)
3 af 3 Tidligere fotomodel og tv-vært Mai-Britt Vingsøe nulrer gerne rundt i nattøj på en skøn søndag – så længe hun kan være det bekendt over for naboen. (Foto: Gregers Tycho/ Polfoto)