Kath ny Oddset-pige

Kathrine Junge er den nye Oddset-babe, hun vandt foran farvoritten Kit

22-årige Kathrine Junge fra Holbæk er ny oddset-pige.
22-årige Kathrine Junge fra Holbæk er ny oddset-pige.

- Det betyder alt det her, kom det prompte fra Kathrine Junge, da ekstrabladet.dk fangede den glade vinder.

Klokken 16.00 søndag eftermiddag lukkede konkurrencen om at blive Oddset-Jannis afløser, og det blev 22-årige Kathrine Junge fra Holbæk, der vandt med 16.000 stemmer, hvilket er lige godt 3000 stemmer flere end Kit B på andenpladsen.

I fire uger har Facebook-brugerne dagligt kunne stemme på deres favorit af de ialt seks finalister.

Se billederne: Oddset-Kit smider tøjet

Inden afstemningen gik i gang troede oddssætterne hos Danske Spil dog ikke på Kath, som hun kaldes, som sejrskvinde. De regnede derimod med, at det enten ville blive Kit B eller Sandra, der ville løbe af med titlen og jobbet - begge gav de kun odds 2,75.

Det blev dog ingen af farvoritterne, men derimod Kath med det næsthøjeste odds – odds 7,50 - der vandt konkurrencen - noget af en outsider, kan man sige.

Glæder sig til at komme i gang
For den 22-årige Holbæk-pige begynder jobbet som Oddset-babe fra næste uge, hvor der skal tages billeder til den kommende Superliga-sæson. Og Kath glæder sig til at komme i gang.

- Det har været nogle hårde og nervepirrende uger, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang. Nu får jeg godt nok en kort sommerferie, men det er et job, som jeg ved, at jeg synes vil være sjovt, og derfor vil det ikke være hårdt at starte op.