Fetterlein vil have mere Charlotte

Eks-tennisspilleren vil ikke have fjernet tatoveringen med ekskæresten Charlotte

Frederik beholder tatoveringen af eksen. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Frederik beholder tatoveringen af eksen. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Frederik Fetterlein var smask forelsket i sin nu tidligere kæreste Charlotte Damberg, at han fik tatoveret hendes navn på hånden, og hun hans på sin.

Nu er forholdet som bekendt gået i stykker, og det har fået Charlotte Damberg til at ønske at få fjernet sin tatovering med Fetterleins navn.

Kan godt forstå Charlotte
Men den tidligere tennisspiller har ingen planer om at få fjernet sin. For i følge ham selv, så kender han da mange, der hedder Charlotte. Han har dog fuld forståelse for, at eksen har fået fjernet sin.

- Det er jo hendes eget valg, og måske er det ganske fornuftigt taget i betragtning, at vi ikke er sammen længere. Jeg kan godt forstå det, også hvis hun møder en ny mand, siger han til tv2.dk.

Læs også: Fetterleins nye tatovering

Forholdet mellem Charlotte og Frederik har været meget turbulent, og der gik ikke længe fra de droppede bryllupsplanerne, til der gik rygter om, at de havde været i et slagsmål på et diskotek.

Saseline på armen
Tatoveringen af eksen er ikke det eneste minde om en tidligere elsker Fetterlein har fået indgraveret på sin krop.

Playboyen har nemlig også fået skrevet 'Sase' på sit håndled, og det vil han bestemt ikke have fjernet, selvom 'Sase' står for Saseline, hans tidligere kone.

- Det er noget helt andet med Saseline, da hun er mor til mit barn, og jeg vil jo altid have en eller anden form for forbindelse med hende, da jeg stadig holder af hende, siger han.