Ulven Peter: Amalie er smuk

Paradise Peter kastede blikke mod sin eks-kæreste Amalie, da de begge mødte op til gallapremieren på den nye ungdomsfilm 'Magi i Luften'

Ulven Peter kunne ikke holde øjnene fra sin smukke eks-kæreste Amalie, da han dukkede op til gallapremieren på den nye ungdomsfilm 'Magi i Luften'. Der var kun tre meter mellem de tidligere kærester.(Foto: Thomas Lekfeldt)
Ulven Peter kunne ikke holde øjnene fra sin smukke eks-kæreste Amalie, da han dukkede op til gallapremieren på den nye ungdomsfilm 'Magi i Luften'. Der var kun tre meter mellem de tidligere kærester.(Foto: Thomas Lekfeldt)

Ulven Peter kendt fra Paradise Hotel og for sit skandaleombruste forhold til Amalie. Et forhold, der under stor dramatik gik i stykker i april måned i år, mødte helt alene op til galla-premieren på den nye ungdomsfilm 'Magi i Luften' i Cinemaxx-biografen i København. Men han gik faktisk næsten direkte ind i Amalie, da han ankom til biografen.

- Hvad siger du til, at Amalie er her i aften og kun står ca. fem meter fra dig?

- Det har jeg da ikke noget imod. Vi bliver jo inviteret til de samme gallapremierer og fester.

LÆS OGSÅ: AMALIE KYSSER PÅ ZABRINA

- Så det er helt okay, at hun er?

Ja, hun ser jo flot og smuk ud som sædvanligt, siger Peter og skæver lidt over til Amalie, der kun fem meter fra ham småsludrer og smiler iført en sexet sort kjole, helt nyt blond hår og med selvbruner over hele kroppen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at se filmen. Det er jo fest og farver, siger Peter, mens han skæver lidt i retning af Amalie.

- Filmen handler om fire unge, der tager ud på deres livs vildeste bytur. Har du nogensinde selv været ude på en vild bytur, du kan fortælle os om?

-Ja, masser af vilde byture. Jeg skal også ud på en vild bytur i aften. Jeg skal stå i baren på 'Den Glade Viking' i Odense. Jeg tager til Odense lige efter filmen, sagde Peter.

LÆS OGSÅ: AMALIES SEXEDE SOMMER-LOOK

1 af 3 Ulven Peter glædede sig til at se 'Magi i Luften'. Efter filmen tog han direkte til 'Den Glade Viking' i Odense for at være gæstebartender.(Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 3 Amalie og Zabrina viser stolt deres kroppe og tøj frem.(Foto: Thomas Lekfeldt)
3 af 3 Ulven Peter kunne ikke holde øjnene fra sin smukke eks-kæreste Amalie, da han dukkede op til gallapremieren på den nye ungdomsfilm 'Magi i Luften'. Der var kun tre meter mellem de tidligere kærester.(Foto: Thomas Lekfeldt)