Amalie kysser med Zabrina

De to realitystjerner Paradise-Amalie og Robinson-Zabrina havde en vild bytur, hvor de kyssede vildt på hinanden, mens de rullede rundt på et dansegulv

Amalie og Zabrina var på en helt vild bytur i København, hvor de kyssede vildt med hinanden.(Foto: Thomas Lekfeldt)
Amalie og Zabrina var på en helt vild bytur i København, hvor de kyssede vildt med hinanden.(Foto: Thomas Lekfeldt)

Brystbomben Zabrina fra Robinson Ekspeditionen ankom sammen med Paradise Amalie til gallapremieren på den nye ungdomsfilm 'Magi i Luften' i Cinemaxx-biografen i København.

I filmen kaster fire unge mennesker sig ud i en vild festnat med stoffer, sex og masser af fantasifulde oplevelser. Ekstrabladet.dk spurgte Zabrina om hendes vildeste bytur:

- Jeg var i byen på Karel Van Mander, og så dukker Amalie lige pludselig op. Og jeg havde ikke set hende, siden vi var i Marokko sammen i forbindelse med programmet 'Til middag hos', så jeg blev ellevild, da jeg så hende. Og vi kastede os ud i en helt vild bytur, der endte med at vi tog over på 'Zen'.

- Jeg husker ikke ret meget fra det sidste af natten. Men jeg vågnede op næste dag med blå mærker over hele kroppen. Jeg huskede, at jeg havde tumlet meget rundt på dansegulvet og på bordene med Amalie, og flere venner fortalte mig, at vi havde været meget dirty.

Mener du, at du kyssede med Amalie?

- Ja, masser af kysseri. Helt sikkert, siger Zabrina.

LÆS OGSÅ: AMALIES SEXEDE SOMMER LOOK

Zabrina springer iøvrigt meget snart ud i et nyt reality-program. Hun fortæller til ekstrabladet.dk, at programmet allerede er optaget, men at hun ikke må afsløre mere om det.

1 af 3 Amalie og Zabrina hyggede sig med popcorn og cola og glædede sig til at se den nye danske ungdomsfilm 'Magi i luften'.(Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 3 Brystbomben Zabrina skal meget snart medvirke et nyt reality tv-program. Hun må dog ikke røbe, hvad det handler om endnu.(Foto: Thomas Lekfeldt)
3 af 3 Amalie og Zabrina var på en helt vild bytur i København, hvor de kyssede vildt med hinanden.(Foto: Thomas Lekfeldt)